Bugatti'nin çocuklar için ürettiği araç fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Dünyanın en güçlü, hızlı ve pahalı araç modellerini üreten Fransız otomobil üreticisi Bugatti, 10. yıl dönümüne özel çocuklar için ürettiği, Baby II modelinin ilk prototipini tanıttı. Sadece 500 adet üretilecek araç, sizde tahmin edersiniz ki üreticisi Bugatti olunca fiyatı ile dudak uçuklatıyor.

GİRİŞ 01.10.2019 09:20 GÜNCELLEME 01.10.2019 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bugatti çocuklara özel araç üretti. Dünyanın en güçlü ve en hızlı araçlarını üreten Fransız otomotiv devi Bugatti, Baby II adında çocuklara özel efsane bir elektrikli araç tasarladı. 

 

 

BUGATTİ BABY II MODELİNİN İLK PROTOTİPİNİ TANITTI!

Bugatti 110. yıl dönümüne özel çocuklar için ürettiği, Baby II modelinin ilk prototipini tanıttı. dünyanın en güçlü, hızlı ve pahalı araç modellerini tasarlayan lüks otomobil üreticisi, 3D yazıcıyla üretilen Baby II meraklılarının beğenisine sundu. Sadece 500 adet üretilecek araç, Türkiye fiyatı ile vergiler hariç 185 bin TL fiyat etiketi ile ön siparişe sunuldu. 

 

 

Type 35 modelinin yüzde 75 oranında küçültülmüş versiyonu olarak tasarlanan araç küçüklerin haricinde yetişkin kişilerinde kullanabileceği şekilde tasarlandı. İki versiyonu bulunan araç  1 kw’lik maksimum hızı 20 km/s ve  45 km/s hıza ulaşabilen 4 kw’lik yetişkin versiyonuna sahip olunabiliyor.

Standartında 1.4 kwh’lik bataryayla ile gelen aracın, 30 kilometre menzile sahip 2.8 kwh’lik versiyonunu tercşşh etmekte mümkün. İşte  dünyanın en güçlü, hızlı ve pahalı araçların üretimine imza atan Bugatti'nin çocuklar için ürettiği Baby II modeli

BUGATTİ BABY II MODELİNİN TÜM GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR 3
  • Ertan Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arabada ki esalet...
    Cevapla
  • vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    suudlar alır. Avrupalıları zengin etmeyi severler
    Cevapla
  • Ahmet Selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahaha araç çok tatlı ama ya
    Cevapla