Amiral gemisi Türkiye'ye geliyor

Skoda’nın “amiral gemisi” olarak nitelenen Superb, tasarım ve teknolojik donanımlarıyla daha da geliştirilerek yenilendi. Makyajlanan Superb, Ekim ayında Türkiye pazarındaki yerini alacak. İlk neslinden itibaren tasarım, konfor, genişlik ve düşük kullanım maliyetleriyle adından söz ettiren Superb, bununla birlikte hibrit versiyonuyla da satılacak.

Amiral gemisi Türkiye'ye geliyor
Amiral gemisi Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 15.07.2019 09:49 GÜNCELLEME 15.07.2019 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Superb’in Türkiye için önemli bir model olduğunun altını çizen Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “2018’de gerçekleştirdiğimiz 7 bin 700 adetlik Superb satışıyla Avrupa pazarında en çok Superb satan 4. ülke olmayı başardık. Superb Sedan satışlarında ise birinci sırada yer alıyoruz” dedi. Bu yılda daralmaya rağmen ilk 6 ayda 1.646 adet Superb teslimatı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başar, “Yenilenen Superb ile bu başarının artarak devam etmesini hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

Yenilenen Superb, yeni teknolojilere, daha keskin tasarıma ve daha sofistike bir kabine sahip. Full LED Matrix farların yanı sıra birçok yeni teknoloijyle donatılan model, iç mekanda daha fazla konfor sunuyor. Superb’de 120 HP’lik 1.6 lt, 150 HP ve 190 HP’lik 2.0 TDI dizel seçenekler yer alacak. 150 HP’lik 1.5 TSI, 190 HP ve 272 HP’lik 2.0 TSI motorlarsa benzinli seçenekleri oluşturuyor. Araçta ön camdaki kamera ve navigasyonfu kullanarak hız sınırlamalarını önceden belirleyen “Öngörülü Hız Sabitleyici”, yeni “Acil Durum Asistanı”, Yaya Koruma özelliğine sahip “Ön Asistan” gibi güvenlik donanımları dikkat çekiyor.

YORUMLAR 2
  • suad 4 yıl önce Şikayet Et
    scala daha gelmedi
    Cevapla
  • emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun küçük kardeşi bile 150 bin tl olmuş,buda diğerleride artık satmaz.
    Cevapla