İcralık oldu! Yarı fiyatına satılacak

İstanbul'da sınırlı sayıda bulunan taksi plakası icralık oldu ve satışa çıkarılacak. Normal şartlarda 1.7 milyon lira seviyesinde alıcı bulan taksi plakası 875 bin liradan ihaleye çıkarılacak.

İcralık oldu! Yarı fiyatına satılacak
İcralık oldu! Yarı fiyatına satılacak
GİRİŞ 04.07.2019 11:15 GÜNCELLEME 04.07.2019 11:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul’da 1 milyon 750 bin TL değerindeki ticari taksi plakası icradan yarı fiyatı olan 875 bin TL’ye satışa çıkacak. Söz konusu satışla ilgili şartnameye göre, 34 TAL 91 plakalı ticari araç 23 Temmuz’da saat 10.50’de Bahçelievler’de açık arttırma usulü ile satışa çıkacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan icrayla ilgili internet sitesi sahibi Caner Çakı, “İstanbul’da en büyük yatırım araçlarından biri olan taksi plakası değerinin çok çok altında satışa çıkacak. 1 milyon 750 bin gibi yüksek bir değere sahip olan bu plaka 23 Temmuz’da değerinin yarı fiyatı olan 875 bin TL’den satışa çıkacak. Bu ticari plaka gibi İstanbul’da her gün yüzlerce yatırım aracı icradan yarı fiyatına satışa çıkıyor. Özellikle araç, ev, arsa ve işyeri gibi ürünler diğer icradan satılan ürünler ile kıyaslandığında daha fazla ilgi görüyor. Bu ticari araç plakasının ilk ihaleye çıkacağı tarihte satılacağını ve alan kişinin iyi bir yatırım yapmış olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanın malından gülene hayır gelmez...
    Cevapla
  • biri 4 yıl önce Şikayet Et
    'Ağlayanın malı gülene yaramaz' diye bir söz söylenirdi eskiden ve çoğu insan bu tip alışverişlerden kaçınırdı. Son on yılda milletimizin maneviyatı çok yara aldı. Artık çoğu kimsenin bu ve benzeri tehlikeli işler umurunda değil. Din (!) adamları da, inanları pek ikaz etmiyor, herkesin gönlüne göre izahatta bulunuyor, yazık!
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: dini islamnda bu şekilde satış olmaz.. yasaklanmıştır. değerine satılmalıdır... benden sadece söylemesi.. ben yaptım oldu ile bu işler olmaz. '' hadis i şerif: '' Arzu ve isteklerinizi islam a tabi kılmadığınız müddetçe. tam iman etmiş olmazsınız. '' hadis i şerif neydi... ayetlerin (gizli anlamı olan ) açıklamasıdır. bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle maldan kimseye hayır gelmez.
    Cevapla