Modifiye tutkunları dikkat! Cezası çok büyük

Antalya'da son bir haftada yapılan denetimlerde modifiye edilmiş gürültülü egzoz kullanan 69 araç sürücüsüne 345 bin 690 lira ceza uygulandı.

Modifiye tutkunları dikkat! Cezası çok büyük
Modifiye tutkunları dikkat! Cezası çok büyük
GİRİŞ 17.04.2019 11:12 GÜNCELLEME 17.04.2019 11:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalya'da yapılan denetimlerde modifiye ve alkollü araç kullanan sürücülere ceza kesildi.
 
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, vatandaşın huzur ve güvenini bozacak şekilde modifiye edilmiş gürültülü egzoz takılı araç kullanan sürücülere yönelik denetim yapıldı.

 

 

ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
 
Son bir haftada 69 araç sürücüsüne 345 bin 690 lira ceza uygulandı. Sürücülerden 40'ının sürücü belgesi, ilgili kanun hükümlerince geri alındı. Araçlar da trafikten men edilerek, trafik otoparkına çekildi.
 
Denetimde 1190 sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 1 milyon 307 bin 358 liralık cezai işlem uygulandı, sürücü belgeleri ilgili kanun hükümlerince geri alınanlar araç sürmekten men edildi.

YORUMLAR 5
  • misafir. 5 yıl önce Şikayet Et
    şu minübüsçülere niye el atmıyorlar anlamadım.sigara serbest kırmızı ışık serbest hız serbest istifleme yolcu ağızları bozuk.onlara sıra bir türlü gelmiyor..
    Cevapla
  • musa(çimuha) 5 yıl önce Şikayet Et
    ARKADAŞLAR! Artık hiç birşey eskisi gibi değil.karanlığa küfretmektense bir kibrit çakın.artık devlet var kanun var cep telefonu var.kaydedin atın emniyetin web sayfasına.haber kanallarına.polisi arayın.işin peşine düşüyorlar.denedim oluyor.
    Cevapla
  • Şener ER 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a da aynı hassasiyeti bekliyoruz.
    Cevapla
  • ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    polisd e5 merterde gelsin de görsün . gürültüyü . uyuyamıyoruz . bebekler uykularından irkilerek uyanıyorlar. alçaklar yaşlısı var hastası var işe gideni var ertesi günü sınavı olacak olanlar var. . incirliden başlıyor egzosunu bağırtmaya uyu uyuyabilirsen.yetmiyor sokak aralarında . bıktık dur diyen yok
    Cevapla
  • Birol 5 yıl önce Şikayet Et
    şu son ses müzik dinleyerek etrafı rahatsız eden hastalara da bir şeyler yapılsın
    Cevapla