Hyundai yeni SUV'unu tanıttı! İşte özellikleri

SUV alanında fazlaca rakibi olan Hyundai, yeni modeli Kona ile kendisine ön planda yer bulmayı hedefliyor. Tanıtımı yapılan aracın, standart donanımı da bir hayli fazla.

Hyundai yeni SUV'unu tanıttı! İşte özellikleri
Hyundai yeni SUV'unu tanıttı! İşte özellikleri
GİRİŞ 12.04.2019 16:08 GÜNCELLEME 12.04.2019 16:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hyundai, son zamanlarda arkasına aldığı değişim rüzgarını sürdürmeye devam ediyor. Hibrit alanında çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket, tasarımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Donanım özellikleri açısından da rakiplerinden geri kalmayan Hyundai'nin yeni SUV modeli olan Kona, resmi olarak duyuruldu. Aracın özellikleri ve fiyatı şu şekilde:

 

 

Hyundai Kona, 1.0 ve 1.6 litrelik motorlardan oluşuyor. 1.6 litre motorunun hem benzinli hem de dizel seçenekleri mevcut. 6 ileri düz vitesi olan aracın, 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği ise 1.6 litrelik motorlarda sunuluyor. 1.6 litrelik benzinli motor 177 beygir gücüne sahip. İç döşeme renkleri tercihe bağlı olarak değiştirilebiliyor. 

Aracın multimedya sistemi de bir hayli dolu. 6 hoparlör ve 7 inç boyuta sahip olan dokunmatik ekrana sahip olan araç, Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini de barındırıyor. Ayrıca, akıllı telefonlarınızı kablosuz olarak şarj edebileceğiniz bir bölme de bulunuyor.

 

 

İç donanıma bu kadar önem verilmekle kalınmamış olup, araç güvenlik testlerinden de başarıyla geçmiş durumda. 2017 Euro Ncap Ödülü'ne layık görülen aracın tasarımıyla alakalı da 2 farklı ödülü bulunuyor. Önümüzdeki günlerde trafikte fazlaca görebileceğimiz bu aracın giriş paketi 125.300 TL'den başlıyor ve 164.050 TL'ye kadar yükseliyor.

YORUMLAR 1
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kopyacılar, Jeep Cheroke ye benzetmişler.
    Cevapla