Taksiciler Türkiye’nin En’lerini seçiyor

Bağcılar Belediyesi tarafından 4.’sünü düzenlenen "Taksiciler Türkiye'nin "En'lerini seçiyor" yarışmasının tanıtımı Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooparatifi'nde yapıldı. Proje kapsamında taksi duraklarında kurulacak sandıklarda oy kullanacak olan 36 bin taksici, siyaset, televizyon, müzik ve medya gibi değişik kategorilerde Türkiye'nin En'lerini seçecek.

Taksiciler Türkiye’nin En’lerini seçiyor
Taksiciler Türkiye’nin En’lerini seçiyor
GİRİŞ 08.03.2019 17:36 GÜNCELLEME 08.03.2019 17:36

Bağcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Taksiciler Türkiye’nin En’lerini Seçiyor” yarışmasının 4.’sü düzenleniyor. “Taksici esnafının olduğu her yerde hayat vardır” sloganıyla yapılan ve 10 gün sürecek yarışmanın tanıtımı bugün Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’nde gerçekleşti.

Tanıtım toplantısında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı taksicilerin zor ama önemli bir kamu hizmeti yaptığını belirterek, "Taksici esnafı bir kamu hizmeti yapıyor. Yani nasıl ki bir memur maaşını alarak hizmet ediyorsa, nasıl ki diğer kamu görevlileri veya kuruluşları aynı şekilde hizmet ediyorsa taksici esnafı da 24 saat esaslı çalışan bir esnafımız. Zaman zaman taksiye binerim. Arabaya bindiğimde benim ilk sorduğum soru belediyecilik oluyor. Tabii kişinin fikri neyse zikirde o. En doğru tesbitleri oradan alıyoruz" dedi.

“İlk oyu Başkan Lokman Çağırıcı attı”

Başkan Çağırıcı, konuşmasının ardından ilk oyu atarak İstanbul'da taksi duraklarında gerçekleştirilecek oy verme işlemini başlattı. Bugün itibariyle start verilen yarışma 08-18 Mart tarihleri arasında yapılacak ve İstanbul’da taksi duraklarında kurulan sandıklarda 36 bin taksici oy kullanılabilecek. Oylama sonucunda seçilen “en’ler, 19 Mart 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Tanıtım toplantısına AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanımız Fahrettin Can ve taksiciler de katıldı.