2000 model Toros'u 150 bin TL'ye satışa çıkardı!

Kastamonu'da bir kişi, 06 AKP 37 plakalı Renault Toros marka otomobilini 150 bin liraya satıyor.

GİRİŞ 11.02.2019 12:43 GÜNCELLEME 11.02.2019 12:53
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaşayan İbrahim Gökçe, 06 AKP 37 plakalı 2000 model Renault Toros marka otomobili 2 yıl önce Kırıkkale'den satın aldı. 

 

 

Plakayı kendi otomobiline takmak isteyen Gökçe, bir süre sonra bu otomobilini satmak zorunda kalınca, plaka satın aldığı otomobilin üzerinde kaldı. Kastamonu şehir merkezinde otomobili satışa çıkaran Gökçe, aracına 150 bin lira istiyor. 

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otomobili 2 yıl önce Kırıkkale'den satın aldığını söyledi. AK Parti'nin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Gökçe, "AK Parti'ye gönül verdiğim için uzun uğraşlar sonucu yüksek bir fiyata bu otomobili satın aldım. 

 

 

Plakayı kendi otomobilimize takacaktık ama nasip olmadı. 2 yıldır bizde duran bu plakayı satışa çıkardım. Bu plakanın manevi değeri var." dedi. Arabayı satmak için internet sitesine ilan verdiğini belirten Gökçe, "Biz Tosya'da yaşıyoruz ama AK Parti sevdalıları görsün diye Kastamonu merkeze otomobilimizi götürdük, orada satışa çıkardık. Satış ilanları internette de duruyor. 

Şu ana kadar çok sayıda AK Parti sevdalısı, plakası nedeniyle aradı. Aracımıza 150 bin lira fiyat belirledik, en yüksek fiyatı verene satacağız." diye konuştu. Renault Toros marka otomobiller, 15 bin ile 25 bin lira arasında alıcı buluyor. 

YORUMLAR 27
  • Adil Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekle beni senin aracı 150000 tl ye alacağım. Yalunuz kırmızı kar yağarsa...
    Cevapla
  • Adil Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekle bekle aracına 150000 tl vericem. Yalınuz kırmızı kar yağarsa...
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni Plaka sistemi çıktı aracı üzerine devir alan yeni plaka sistemine göre plaka alacak alanın verdiğ 150 bin lira havaya gidecek. Az mantıkılı olun aracın değeri neyse onu isteyin ..
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini kastamonu tosya,bolu gerede ve kayseride çokça bulabilirsiniz....
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Bolu gerede insanlık nerede sözünü tosyalı kardeşlerimiz içinde çok uygun olacağını düşünen tek kişi değilimdir herhalde? Her fırsatı paraya çeviren değişik bi toplumdur kendileri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle