Radar noktalarını tek tek açıkladı!

Samsun'da, Trafik Şube Müdürü Mustafa Akar, kent genelinde radarla hız kontrolü yaptıkları noktaları kamuoyuna açıkladı. Akar, "Vatandaşlarımız ceza yemesin. Amacımız ceza yazmak değil, kazaları önlemek" dedi. Akar, radar kurulan noktaları sıraladı

Radar noktalarını tek tek açıkladı!
Radar noktalarını tek tek açıkladı!
GİRİŞ 12.10.2018 11:57 GÜNCELLEME 12.10.2018 11:59
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mustafa Akar, kent genelinde radarla hız kontrolü yaptıkları noktalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşların trafik polislerinin tuzak kurduğu iddialarını hatırlatan Akar, "Bir tane tuzak kurulan alan varsa, tüm samimiyetimle söylüyorum getirsinler cezasını biz ödeyeceğiz. 

Bizim tuzak kurmak gibi bir amacımız olmaz. Örneğin geçen yıl hızdan dolayı 8 kişinin hayatını kaybettiği Kirazlık Mevkii'ne bizim önlem almamız gerekiyordu. Bu sene orada kazalar azaldı, demek ki doğru yoldayız. Trafik denetlemelerimiz hız kesmeden devam edecek. Makas atan, vatandaşların trafik güvenliğine aykırı davranan bir tane bile sürücü kalmayıncaya dek çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

 

 

Kent genelinde radar ve uygulama noktalarını açıklayan Akar, "Atatürk Bulvarı'nda drone ile, Baruthane kavşağında, Omtel Otel önünde emniyet kemeri kontrolü ve cep telefonu kullanımı, Atakent Kavşağı'nda, Kürtün Köprüsü'nde ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda radar uygulaması, Denizevleri Kavşağı'nda, 100'üncü Yıl Bulvarı Unkapanı Kavşağında sivil ekiple kırmızı ışık ihlali, cep telefonu kullanımı ve emniyet kemeri kontrolü ile ilgili uygulama yapılıyor" diye konuştu. 

YORUMLAR 25
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Radarların yerlerini söylemek doğru değil. Hız sınırları belli. Kurallara sadece radarların olduğu yerde uyulacaksa kaldırın gitsin. Kurallara uygun araç kullanan birisi mümkün değil ceza yemez. İnsanlar ceza yemek için bırakın trafik kurallarını, araçlarının bile sınırlarını zorluyorlar. Cezalar artırılıp caydırıcı olması gerek. Mesela trafikte yarış yapanların ve makas atanların araçlarına el konulmalı.
    Cevapla
  • hamit. 5 yıl önce Şikayet Et
    darısı tüm ildeki emniyet müdürlerine
    Cevapla
  • teo 5 yıl önce Şikayet Et
    yaaa gardeşim veriyorsunuz onun bunun eline ehliyeti adamı tanıyormusnuz hayır direksiyon sınavına gelince canım cicim direksiyon sınavından sonra yolun ağası paşası kesiliyor eee neymiş efendim sana ne istediğim gibi hız yaparım yol babanın tapulu malımı suç sınavı yapan MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞ'INDA o yüzden sınava ğirmek için ehliyeti almak için bırakın direksiyon sınavını sınavların çok daha zorlaştırılması gerekiyor yoksa acemilere ehliyet verirseniz böyle olur radar uygulaması saçma madem otobanda 80-120 hız arasında gideceksem niye bu diğer farklı arabalarda 2500cc 3500cc motor koyuyorsunuz be abicim allah allah
    Cevapla
  • Hüdavendigar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kul hakkı ve saygıyı öğrenebilsek hiçbir şeye gerek kalmazdı
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun en doğrusunu yapmışlar halkımız bilinçlenirse kurallara daha güzel uyumlu olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle