Türkiye'de usta mı yok? Brezilya'dan getirdiler...

Kastamonu'da 18 gün önce etkili olan doludan yaklaşık 10 bin aracın hasar gördüğü tahmin edilirken, araçların boyasız tamiri için kente Brezilya'dan kaporta ustaları getirildi.

Türkiye'de usta mı yok? Brezilya'dan getirdiler...
Türkiye'de usta mı yok? Brezilya'dan getirdiler...
GİRİŞ 01.10.2018 09:51 GÜNCELLEME 01.10.2018 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Brezilya'dan göçük tamiri için Kastamonu'ya gelen Douglas Sabastiao Nunes Dasilva, ""Brezilya'dan dünyaya yayılıyor. Işık ve çubuklar yardımıyla arabaları eski haline getiriyoruz. Kastamonu dolusu çok ağır olduğu için onarım süresi 4 ya da 6 gün sürebiliyor" dedi.

İstanbul'dan gelen kaporta ustası Erkan Küçükkurt ise şöyle konuştu: "Brezilya'da bunun üniversitelerde de dersi var. Profesyonel şekilde orada öğreniyorlar ve eğitimden sonra da dünyanın çeşitli yerlerine dolu yağdıkça çalışmaya çıkıyorlar. İstanbul'da yaklaşık 4 bin araç tamir ettik. Kastamonu'da bizim serviste 10 kişilik Brezilyalı ekibimiz var."

 

 

YORUMLAR 1
  • mustafa a 5 yıl önce Şikayet Et
    hazir kolay para kazanmak varken bizim ustalarimiz neden yorulsunki turkiyede insanlar yabanci hayrani kendi vatandaslarini bile sevmiyorlar inanmayan varsa butiklerin isimlerine bi baksin hep yabanci isimlerle dolu boyle giderse bir gunde evine yabanci asçi getirirler çunki para çok .
    Cevapla