TOFAŞ üretime 9 gün ara veriyor

TOFAŞ, KAP'a yaptığı açıklamada, yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle ekim ayında Bursa fabrikasında üretime 9 gün ara vereceğini duyurdu

TOFAŞ üretime 9 gün ara veriyor
TOFAŞ üretime 9 gün ara veriyor
GİRİŞ 27.09.2018 09:49 GÜNCELLEME 27.09.2018 09:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. ( TOFAŞ) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle Bursa fabrikasında Ekim ayında farklı günlerde toplam 9 işgünü üretime ara verileceğini duyurdu.

FARKLI GÜNLERDE MOLA VERİLECEK

 

 

KAP'a yapılan açıklamada "Yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle Şirketimiz Bursa fabrikasında Ekim ayında farklı günlerde toplam 9 iş günü üretime ara verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 11
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaat ve araç piyasası çok kazık, iş yok diyorlar ancak fiyatlar fahiş. Kampanyalar fiyat indirme yerine vade artırma yönünde oluyor!
    Cevapla
  • turgut reis 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ellerinde patlar o arabalar kökünü kapatırsınız inşallah
    Cevapla
  • ATABEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ilk sazanı bekliyordum ve demiştim çevremdekilere, TOFAŞ üretime ara verirse anlayın ki dolar ve yurt dışı operasyonda tetikçilik yapacaklar.ki ülkenin bir çok iş kolunda parmakları var, bu şekilde yan sanayiye darbe vurmaya çalışacaklar. TOFAŞ derhal incelemeye alınmalı, hatta gerek görülürse Kayyum bile atanmalı. ÖTV oranındaki indirim en çok onların işine yarayacaktı benim değil. bu direkt, kasten ve bilerek yapılan hainliktir. KOÇ duvara tosladı kanımca!
    Cevapla
  • Ersin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum bunlar ne zaman devletinin yanında durdu ki şimdi dursun. Ama devlet de millet de artık kimin ne olduğunu biliyor.
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    fiyatları idir bakalım nasıl satış olur
    Cevapla
  • cevdet 5 yıl önce Şikayet Et
    yılsonuna kadar ötv sıfırlansın yoksa fabrikalar duracak
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İç piyasaya çalışarak bu memlekete fayda sağlayamazsın, ihraçat pazarlarını geliştirsinler. öTV sıfırlanırsa devletin uğrayacağı gelir kaybı yatırımlara yansır, ötev sıfırlanırsa tasaruf yapmaktan bihaber olan bu millet elindeki son birikimleride ihtiyaçları olmayan bir arabaya harcayarak zenginliğimizin yurtdışına gitmesine vesile olurlar. Zor zamanda müslüman tasarruf yapmalı, kanaat etmeli ce daha çok çalışmalıdır. Ülkeye ithal olarak giren herşeyin fiyatını vergileri düşürerek tüketimi körükleyecek bir eğilime izin verilmemelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle