Doblo "Premio Plus" yenilendi

Fiat Doblo yenilendi. Ticari araç ve geniş araç tutkunlarının en çok tercih ettiği araçlardan biri olan Doblo, yenilenmiş modelinde birçok donanım paketini uygun fiyata sunacak. Buna ek olarak yenilenen Fiat Doblo'da "Premio Plus" donanım seviyesinde geri görüş kamerası artık standart olarak sunulacak.

Doblo "Premio Plus" yenilendi
Doblo "Premio Plus" yenilendi
GİRİŞ 29.06.2018 16:36 GÜNCELLEME 29.06.2018 16:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fiat doblo tamamen yenilendi. Ticari araç kategorisinde her yıl satış rekorları kıran araç, uygun donanım paketleri ile kullanıcılarının üst paket Fiat Doblo'ya sahip olmasına olanak sağlıyor. Şimdi ise yenilenen "Premio Plus" donanım seviyesinde, geri görüş kamerası artık standart olarak sunuluyor.

Temmuz ayı itibarıyla Doblo’nun tüm motor seçeneklerinde tercih edilebilecek, yenilenen "Premium Plus" donanım seviyesinde geri görüş kamerası artık standart olarak yer alıyor.

 

 

Yeni Fiat Doblo'nun özellikleri ve paket fiyatı

Sınıfının en güçlüsü 1.6 litrelik 120 HP gücündeki turbo beslemeli dizel Multijet motor seçeneğinin hemen ardından satışa sunulan ve birçok Fiat modelinde kendini ispatlayan 1.4 litrelik 95 HP gücündeki yepyeni benzinli Fire motoruyla dikkatleri üzerine çeken Doblo Combi, yenilenen "Premium Plus" donanım paketi ile de pazardaki iddiasını artırmaya hazırlanıyor.

Fiat Doblo’nun "Premio Plus" donanım seviyesinde standart olarak yer alan geri görüş kamerası, Doblo Combi’nin "Premio" donanım paketinde sadece bin TL'ye opsiyon olarak satın alınabiliyor.

Ayrıca, Doblo Cargo'nun 3 bin 500 TL'ye alınabilen Lux Teknoloji Paketi’nde sunulan deri direksiyon simidi, vites topuzu, el freni körüğü, 5 inçlik dokunmatik multimedya sistemi, Türkiye haritalı Uconnect navigasyon donanımlarına arka park sensörü ve geri görüş kamerası da dahil oluyor


Fiat Doblo ailesinde sunulan ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, hız sabitleme, otomatik iklimlendirme kontrollü klima, 5 inç boyutunda dokunmatik ekranlı Uconnect multi medya sistemi, navigasyon, Bluetooth, USB ve AUX bağlantılı müzik sistemi gibi önemli teknoloji, güvenlik ve konfor donanımları ile binek otomobil konforu sunuyor.

Uygun donanım paketleri ile tamamen yenilenen Fiat Doblo, ticari araç ve geniş araç tutkunlarının ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

YORUMLAR 5
  • Beğenmeyen almaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen almaz arkadaş gider aynı segmentte başka marka araçlara bakar
    Cevapla
  • muhammed KARYAĞIŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim her yanı yenilense noolacak.Bakiniz Doblo doblodur.Asla bir Volkswagen Caddy kıvamına gelemez.isterse otomatik pilot koysun.
    Cevapla
  • Çelik kasa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu aracın youtube de testlerini izleyin
    Cevapla
  • HAŞMET 5 yıl önce Şikayet Et
    tıpkı eskiden olduğu gibi tampon değiştir yeni model diye halka yutturuyorlar BU KOÇ GRUBU yıllardır montajcılıktan halkımızı sömürüyor yerli otomobile karşı çıkıyor..teneke otolarla en fazla on yıl ömrü olan araçlarla insanlarımızı aldatıyorlar ..artık bu gidişe dur demenin zamanı geldi
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla