Türkiye Tesla mağazasının lokasyonu belli oldu!

Uzun zamandır ülkemizde satış ve servis hizmeti vermesi için merakla beklenen Tesla, yıl sonuna kadar ilk mağazasını hizmete alacak. Elektrikli otomobil devinin Türkiye’deki satış ve servis merkezlerinin lokasyonları nihayet netleşti!

Türkiye Tesla mağazasının lokasyonu belli oldu!
Türkiye Tesla mağazasının lokasyonu belli oldu!
GİRİŞ 26.06.2018 09:47 GÜNCELLEME 26.06.2018 09:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tesla’nın ilk satış mağazası Zorlu Center’da açılacak!
En son Elon Musk’ın bizzat dile getirdiği Türkiye hamlesi ile Tesla resmen ülkemizde faaliyet göstermeye başlayacak. Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği markanın Türkiye yapılanmasının oluşturulması ise son aşamaya geldi. Satış ve servis çalışanları için mülakatlara başlayan marka, ilk mağazasını 2019’un ilk çeyreğinde Beşiktaş’ta bulunan Zorlu Center alışveriş merkezinde açacak. Ancak bu mağazada şu anlık sadece Model S ve Model X’in satış hizmetleri gerçekleştirilecek.

 

 

Tesla, asıl yatırımı ise satış sonrası hizmetler ayağına gerçekleştirecek. Bu kapsamda Bakırköy’de bulunan Otomol Otomotiv ile anlaşan marka, servis noktasını yıl bitmeden bu noktada açacak. Tüm Tesla araçlarına hizmet verecek servisin yanı sıra bu noktada bir de Supercharger istasyonu bulunacak. Yine yıl sonuna kadar bu istasyon haricinde Türkiye’de toplam 10 istasyonun daha açılacağının altını çizelim.

Peki sizce Tesla, elektrikli modelleri ile ülkemizde nasıl bir satış grafiği izleyecek? Cevaplarınızı aşağıda bulunan yorum bölümüne bekliyoruz.

YORUMLAR 5
  • Abdullah IŞIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tesla 100-150 bin gibi taban fiyat ile türkiyeye girerse ortalığı kasıp kavurur
    Cevapla
  • vatandaş09 5 yıl önce Şikayet Et
    çoook acil yerli elektrikli araba seri üretimine başlansın.Aksi halde hepsi yalan olacak.Kim engelliyorsa ifşa edilsin ki millet gerçeği görsün.
    Cevapla
  • Bunyamin 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba. Ben Balikesirliyim ve Tesla nin sehrin gayet merkezi bir noktasinda sarj istasyonu kuracagini ogrendim. Bu haberi arkadaslarimla paylastim ve yuksek fiyatindan dolayi alma imkanimiz olmamasina ragmen hepimiz heyacanlandik. Bizim milletimiz boyle seylere cok meraklidir. Ben avupaya kiyasla cok iyi satis rakamlarina ulasacaklarini dusunuyorum. Biz ise kendi yerli elektrikli otomobilimizi bekliyoruz.
    Cevapla
  • Oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünyanın rahat bir nefes alması için doğal kaynak olan güneş enerjisinden faydalanmak gerekli. Bu araçların fiyatları çok pahalı. Lüks modellerin yanında ucuz modellerde olmalı.
    Cevapla
  • asutay 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamitin forda dediği sözleri biri çıkıpta tesla ya demezse yerli otomobilin bi esprisi kalmayacak...
    Cevapla