Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı!

Bu yıl sonuna kadar Türkiye faaliyetlerine resmen başlayacak olan Tesla, ülkemizdeki ilk mağazasını İstanbul’da açacak. İlk merkezde görev yapmak üzere çeşitli personellere ihtiyaç duyan firmanın iş ilanları LinkedIn üzerinde yayınlandı.

Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı!
Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı!
GİRİŞ 25.06.2018 11:31 GÜNCELLEME 25.06.2018 11:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın en aktif elektrikli otomotiv firması olan Tesla, son aylarda yaşadığı krizlere rağmen Türkiye gibi yeni pazarlara girmek için gün sayıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’deki şarj istasyonlarının haritasını paylaşan şirket, bir de “servis uzmanı” adıyla iş ilanı yayınlamıştı. Tesla, İstanbul’da acilen ihtiyaç duyduğu yeni personeller için gerekli ilanları bu kez kendi sitesi üzerinden değil, LinkedIn üzerinden yayınladı. 

 

 

Elon Musk, henüz açılış tarihi netleşmeyen İstanbul’daki Tesla merkezinin açılışına katılacağını duyurmuştu. Firmanın ülkemiz pazarında satışa sunmak için en çok sabırsızlandığı otomobil ise Model 3 olacak. 

Bildiğiniz üzere Model 3, firmanın en ekonomik otomobili konumunda yer alıyor. İstanbul’daki merkezde bulunacak mağaza ve teknik servis hizmetleri içinde öncelikli olarak destek verilecek araçlardan birisi de Model 3 olacak. 

Tesla bu ilanlarla birlikte İstanbul’daki kadrosunun kısa zamanda oturtmak istiyor. İşe alınacak personellerin seçilmesi ve gerekli eğitimlerin verilmesinin ardından açılışların, yaz aylarının sonunda ya da sonbahar başlangıcında gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR 1
  • Stuttgart 5 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen kendim p80 + kullanıyorum ve model3 çok iyi bir araba
    Cevapla