Çinliler Lamborghini Urus’un kopyasını yaptı!

Çinliler neredeyse her ürünü kopyalayıp satışa çıkarıyorlar. Bu sefer Çinliler, Lamborghini'nin SUV Urus'u kopyaladılar. Üstelik otomobilin fiyatı 70 bin TL+ vergiler şeklinde olacak.

Çinliler Lamborghini Urus’un kopyasını yaptı!
Çinliler Lamborghini Urus’un kopyasını yaptı!
GİRİŞ 01.06.2018 14:47 GÜNCELLEME 01.06.2018 14:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çinliler yine durmadı ve Lamborghini'nin SUV aracı Urus'u kopyalarak yeni bir otomobil ürettiler. Bugüne kadar Çinli şirketlerin çeşitli ürünleri taklit ettiklerini görmüştük. Listenin başında en çok bilinen Apple ve Samsung gibi markaların akıllı telefonları yer alıyor. 

Beijing Auto Industries Corporation (BAIC) çatısı altında faaliyetlerine devam eden Huansu Auto’nun geliştirdiği araçları, BAIC ile Yinxiang Motorcycle Group’un ortak girişimi olan Beiqi Yinxiang Automobile üretiyor. Şirketin son ‘geliştirdiği’ araç ise Çinlilerin kopya ürün konusunda ne kadar sınır tanımaz olduklarını gösterdi.

Henüz bir model adı belirlenmemiş olan kopya Urus, 150 beygir gücünde 1.5 lt turbo motora sahip. Orijinal Lamborghini Urus’un motoru ise 650 beygirlik güç üretiyor. Motorlar arasındaki bu fark fiyata da elbette ki yansıyor. Çakma Urus’un 70 bin TL’lik fiyatı bulunurken, Lamborghini Urus’un 2.2 Milyon TL değeri bulunuyor.


Huansu, orijinal Urus’ta pek beğenilmeyen çamurlukları çakma Urus’ta değiştirerek daha iyi bir görünüme kavuşturmuş. Bununla birlikte aracın geri kalan neredeyse tüm tasarımı orijinal Urus ile birebir aynı.Peki ilerleyen günlerde Çinli firmalar bunun birlikte başka markaların kopyalarını da üretecek mi merak konusu... 

YORUMLAR 4
  • işçi. 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim yerli otoculara örnek olsun
    Cevapla
  • İdris gökben 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size
    Cevapla
  • ibrahim65 5 yıl önce Şikayet Et
    wallahi helal size
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun çin. Başka ülke yapmaya kalksa dünyanın tazminat davasını açarlar. Dinsizin hakkından imansız geliyor.
    Cevapla