Petlas'tan Ultra Yüksek Performans lastiği

Türkiye lastik sektörünün önde gelen markalardan Petlas, yüzde 100 yerli Ar-Ge gücüyle geliştirdiği Ultra Yüksek Performans (UHP) lastiği ürün ailesini, Petlas Velox Sport PT 741 ile tamamlıyor.

Petlas'tan Ultra Yüksek Performans lastiği
Petlas'tan Ultra Yüksek Performans lastiği
GİRİŞ 22.05.2018 16:30 GÜNCELLEME 22.05.2018 16:30

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petlas, Velox Sport PT Ultra Yüksek Performans (UHP) lastikleri ürün ailesini, Petlas Velox PT 741’le tamamlıyor.

Türkiye lastik sektörünün kendi Ar-Ge’sini yapan yüzde 100 yerli sermayeli tek şirketi Petlas’ın, titizlikle yürütülen geliştirme faaliyetleriyle ürettiği Ultra Yüksek Performans Lastiği Velox Sport PT 741, yüksek hız, güvenlik ve sürüş keyfini bir arada sunuyor. Özel geliştirilmiş lastik profili ile yüksek süratte kusursuz performans, mükemmel direksiyon hakimiyeti ve denge sağlıyor.

Ham maddesi ve estetik sırt deseni ile ıslak/kuru zemin ve virajlardaki tehlike riskini minimize eden Petlas Velox Sport PT 741, aynı zamanda uzun kullanım ömrü ve yakıt tasarrufu avantajları da sunuyor.

Velox Sport PT 741, Petlas’ın TOSFED iş birliği kapsamında, geçen 2 yılın “Şampiyonlar Şampiyonası” ve “Türkiye Yıldızını Arıyor” yarış organizasyonlarında kullanıldı, performansını pistlerde de kanıtladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem, teknolojiyi estetik ve performansla birleştiren PT 741’in, küçük spor otomobillerden, lüks araçlara kadar geniş yelpazede her otomobil segmenti için kullanıma uygun olduğunu belirterek, "Ülkemizde lideri olduğumuz Ar-Ge çalışmalarımızın çıkış noktasını, Türkiye’nin yolları, yol koşulları oluşturuyor. Bundandır ki biz 'zoru da, gücü de ülkemizden öğrendik' diyoruz. Ülkemizin benzersiz coğrafyası ve doğasının yanı sıra otomobil sporları angajmanımız, bize çok geniş bir yelpazede deneyim edinme ve bu deneyimi tüketicilerimiz için faydaya çevirme gücü veriyor.” ifadelerini kullandı.