Almanya'da büyük kriz! Dünya devi çalkalanıyor

Almanya'da dizel skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında bir Porsche çalışanı delilleri karartma ve kaçma şüphesiyle gözaltına alındı.

Almanya'da büyük kriz! Dünya devi çalkalanıyor
Almanya'da büyük kriz! Dünya devi çalkalanıyor
GİRİŞ 20.04.2018 15:47 GÜNCELLEME 20.04.2018 15:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alman Haber Ajansı'nın (DPA) Porsche CEO'su Oliver Blume’un firma çalışanlarına gönderdiği bir mesaja dayandırdığı haberine göre, bir Porsche çalışanı dizel skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında delilleri karartma ve kaçma şüphesi nedeniyle gözaltına alındı.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.

 

 

Stuttgart Savcılığı, bu hafta dizel araçlarda egzoz salınımı manipülasyonu şüphesiyle yapılan soruşturma kapsamında Volkswagen Grubu bünyesindeki Porsche şirketinin üst düzey yöneticilerine yönelik aramalar yapıldığını duyurmuştu.

Soruşturmayla bağlantılı olarak 3 kişinin suçlandığı aktarılan açıklamada, bunlardan bir kişinin Porsche Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, diğer bir kişinin şirketin üst düzey yönetiminde yer aldığı ve üçüncü kişinin de artık Porsche şirketinde çalışmadığı kaydedilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Hataylı 6 yıl önce Şikayet Et
    kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. ne soruşturma imiş.sanki yeniden amerikayı keşfediyorlar.kaç yıldır soruşturuyorlar.başka icraat yok.ipe unseriyorlar.birde soruşturuyoruz diye kandırıyorlar
    Cevapla
  • Savas 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep söyledim söylüyorum da, VW Group 2002 den sonra paraya oynamaya başladı yaptığı her araç arızalı
    Cevapla