İstanbullular müjde! Testler başladı

Mahmutbey gişelerine trafiği azaltmak için yeni sistem geldi. Sistem için test geçişleri bugün başlarken, kritik gün yarın.

GİRİŞ 20.11.2016 11:50 GÜNCELLEME 21.11.2016 12:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul'da trafik denince akla gelen ilk noktalardan Mahmutbey gişeleri. Bu bölgedeki sorun elektronik serbest geçiş sistemi ile çözülmeye çalışılıyor. Bu sabah da yeni sistem kullanılarak test amaçlı geçişler başladı.

Sabah saatlerinden itibaren başlayan serbest geçiş sistemi Edirne istikametinden gelen araçların geçişini sağlıyor. 4 şeritli sistemi kullanan sürücüler daha sonra eski kapıları kullanarak trafiğe katılıyor. Söz konusu kapıların önümüzdeki günlerde kaldırılacağı, aksi istikametteki elektronik serbest geçiş sisteminin de test amaçlı geçişleri açılacağı belirtildi.

KRİTİK GÜN YARIN

Sistemin trafiğe nasıl yansıyacağı ve trafiği ne oranda rahatlatacağını görmek için ise daha önce açıklandığı gibi yarını beklemek gerekiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Mantıklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Osman Gazi köprüsü için 3 şeritli sapak yapıldı 3. Köprü açıldı ufacık sapağa Avrupadan gelen yüzlerce tır zorunlu olarak girdi Siz daha yeni testlere başlıyorsunuz Trafiğin çözümü 3. Köprü yolunun 1 şerit değil Körfez köprüsününkü gibi 3 şeritten aşağı olmaması gerekir yoksa bu trafik çözülmez
    Cevapla
  • hüdavendigar 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani ödediğimiz vergiler YOL, su ve elektrik olarak dönüyordu. Hepsini zaten parayla alıyoruz. Yapılan yeni yol ve kavşaklar, köprüler halkı biraz daha silkelemek için. Yazık...
    Cevapla
  • True 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümet istediği kadar köprü, alt geçit, yol yapsada, yinede istanbulun trafiği çözülmez. Bu tür gereksiz harcamalar yapılarak ekonomiye zarar vermektir. Tek bir yol var çözülmesi için. Nüfusun 10 milyonun altına inmesi lazım.
    Cevapla
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    dostum yanlış düşünüyosun. metropoller arasında en az nüfus bizde ama eenn çok trafikte bizde. neden acaba
    Cevapla
  • f1 v8 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapılırsa olmaz çözüm 2. bir yol
    Cevapla
  • YSF 7 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sorun 14 şeridin 3 şeride bağlanmasıdır. İstediğiniz kadar serbest geçiş yapın. Buraya yazıyorum, yarın göreceksiniz hiçbir faydası olmayacak. İkinci ve Üçüncü Köprü Otoyolları ile Başakşehir & Bağcılar bu yola bağlanıyor. Matematiğe aykırı, kendimizi kandırmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle