Servise verdiği otomobili bu halde buldu!

Aracını servise bırakan kadın, uzun süredir ses çıkmayınca takibe geçti ve otomobilini kazalı halde buldu.

Servise verdiği otomobili bu halde buldu!
Servise verdiği otomobili bu halde buldu!
GİRİŞ 12.10.2016 14:38 GÜNCELLEME 12.10.2016 16:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Yenibosna'da bulunan yetkili servise aracını bırakan genç kadın, otomobilini kullanılmış ve kazalı halde buldu.

Milliyet'te yer alan habere göre, firma tarafından önce uzun süre oyalandığını, aracının durumuyla ilgili bilgi alamadığını belirten genç kadın, en sonunda "park halindeyken kamyon çarptı" denilen otomobilini kazalı olarak bir otoparkta buldu ve aracın o halini fotoğrafladı.

115 KİLOMETRE YOL YAPMIŞLAR

Olayı araştırmayı bırakmayıp, kazaya dair polis raporuna ulaşınca da hayatının şokunu yaşadı. Yetkili servise teslim ettiği otomobil, servis çalışanı tarafından 115 kilometre kullanılmış, aynı servis çalışanı alkollü iken kaza yapmıştı.

SÖZLEŞME İSTEĞİNE RED İDDİASI

Firmadan zararının tazminini isteyen genç kadın, kendisine uzun süre dönüş yapılmadığını, tatminkar bir yanıt verilmediğini, hatta tazmin edileceği sözü verilen zararla ilgili sözleşme yapma isteğinin de reddedildiğini sosyal medya aracılığı ile duyurdu. 

İNKAR ETMEDİLER

Yaşananların sanal alemde yayılmasıyla, firma yetkilileri de konuyla ilgili açıklama yapmakta gecikmedi. Bu açıklamada yaşanan olay inkar edilmezken, yaşanan hadisenin tüm masraf ve maliyetlerini karşılamaya hazır oldukları belirtildi.

YORUMLAR 5
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu opel servisine güvenmemek lazım demek ki araç chevrolet
    Cevapla
  • son osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    "yaşanan hadisenin tüm masraf ve maliyetlerini karşılamaya hazır oldukları belirtildi." bu arabadan artik araba olmaz.tamir etsen de satis da zarari cok.bence kadin arabanin alis fiyatini arti maddi ve manevi tazminati acilsin.bu servislerin de bizat ismini de aciklayinda bizler de bilincli olalim.
    Cevapla
  • eksi 7 yıl önce Şikayet Et
    gürses opel yenibosna yetkili servisi
    Cevapla
  • Samet Ergül 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu pisliği yapan yetkili servisi neden ifşa etmiyorsunuz. Bilelim ki ona göre davranalım
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Firmanın adını da yazsanız da bilsekk...
    Cevapla