(Çıkmış ehliyet sınavı soru ve cevapları - 8 Ekim

Çıkmış ehliyet sınavı soru ve cevaplarına haberimizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Peki 8 Ekim ehliyet sınavında hangi sorular çıkar? İşte ehliyet sınavı çıkmış soru ve cevapları

(Çıkmış ehliyet sınavı soru ve cevapları - 8 Ekim
(Çıkmış ehliyet sınavı soru ve cevapları - 8 Ekim
GİRİŞ 07.10.2016 12:57 GÜNCELLEME 07.10.2016 14:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Binlerce sürücü adayı yarın (08 Ekim) itibariyle ehliyet sınavına girecek. Bizde sizler için hazırladığımız bu haberde tüm zamanların çıkmış ehliyet sınavı soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. 08 Ekim ehliyet sınavı için çıkmış sorulara çalışmak için aşağıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli. İşte ehliyet sınavı çıkmış soru ve cevaplar

ÇIKMIŞ EHLİYET SINAVI SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLA

EHLİYET SINAVI BAŞARI PUANI KAÇ?

Adayların konulara göre sorulara verdikleri doğru cevap sayıları tespit edilir, sınavda verilen yanlış cevaplar dikkate alınmaz. Doğru cevap sayıları üzerinden her bir ders için 100 puandan üzerinden hesaplama yapılır. Her ders için 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı sayılır.

Ehliyet Sınavı süresi toplam kaç saattir?

Haziran döneminden sonra kurslara kayıt yaptıran kursiyerler için 50 dakikadır. Sınav 11.00 de başlar. 11'i 1 dk. geçe kursiyer sınava alınmaz.

Sınavda başarısız olduğumda kaç defa sınava girme hakkım var?

Aday, en fazla 4 (dört) yazılı, 4 (dört) uygulama sınavına girme hakkına sahiptir. Sınav döneminde sınava girmeyen adayın 1(bir) hakkı kullanılmış sayılır. Adayın sınav gününde sınava giremeyeceğini gösterir yatakta tedavi gerektiren doktor raporu varsa 4 (dört) yazılı (test) ve 4 (dört) uygulama sınav hakkı bittikten sonra girmediği sınav için 1 (bir) hak daha kullanabilir. Sınav hakkı biten adayın dosyası iptal edildiği için MTSK müdürlüğüne yeni kayıt yaptırması gerekmektedir.

YORUMLAR 1
  • gül 7 yıl önce Şikayet Et
    soruları hatırlayan varmı
    Cevapla