Yeni Vitara'nın fiyatı belli oldu: Yeni Suzuki Vitara ne kadar?

Yeni Suzuki Vitara'nın Haziran ayından itibaren bayilerde yerini alması planlanıyor. Yeni Vitara'nın satış fiyatı ise belli oldu. Peki Yeni Suzuki Vitara'nın teknik özellikleri neler? Yeni Vitara kadar? Yeni Suzuki Vitara hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Vitara'nın fiyatı belli oldu: Yeni Suzuki Vitara ne kadar?
Yeni Vitara'nın fiyatı belli oldu: Yeni Suzuki Vitara ne kadar?
GİRİŞ 16.05.2016 15:19 GÜNCELLEME 16.05.2016 15:22

Yeni Suzuki Vitara'nın Haziran ayından itibaren bayilerde yerini alması planlanıyor. Yeni Vitara'nın satış fiyatı ise belli oldu.Peki Yeni Suzuki Vitara'nın teknik özellikleri neler? Yeni Vitara kadar? Yeni Suzuki Vitara hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Japon Suzuki markasının yeni SUV modeli Vitara baştan aşağı yenilenerek Türkiye'de yer alacak. Peki Suzuki markasının yeni modeli Vitara ne kadar olacak? Yeni Vitara'nın teknik özellikleri neler?

YENİ VITARA'NIN FİYATI

Aracın fiyatları ise 73 bin 500 TL ile 91 bin 900 TL arasında değişiyor. Yeni Vitara, seçenekler arasına eklenen GLX donanım paketi ile premium segmentteki modelleri hedefliyor. 

GÜVENLİK TESTİNE GİRDİ

Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan Vitara’da GL+ ve GLX olmak üzere iki farklı donanım seçeneği sunuluyor.

GL+ donanımı

GL+ donanımında, ABS, BAS, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Lastik Basınç Uyarı Sistemi, Start-Stop, Sürücü ve Yolcu Ön-Yan-Perde ve Diz Hava Yastıkları, Otomatik Klima, Merkezi Alarm, 10.1 inç’lik dokunmatik ekran ve navigasyon sistemi, Geri Görüş Kamerası, Bluetooth, Hız Sabitleme, Deri Direksiyon Simidi, LED gündüz farları, Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar standart olarak sunuluyor.

GLX donanımı

GLX donanımında ise tüm bunlara ek olarak Adaptif Hız Sabitleyici, Radar Fren Destek Sistemi, Önde Isıtmalı Süet Deri Koltuklar, Anahtarsız Çalıştırma, Far ve Silecek Sensörü, Panoramik Açılır Tavan, LED Farlar, Elektrikli-Isıtmalı ve Kanlanabilir Sinyalli Yan Aynalar standart olarak yer alıyor. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Yeni Vitara’da 1.6 litre hacmindeki VVT benzinli motor görev yapıyor. 6000 d/d’de 120 bg güç ve 4400 d/d’de 156 Nm tork üreten bu motor, 6 ileri otomatik vites seçeneği ile birlikte görev yapıyor.

Direksiyon simidinin arkasına yerleştirilen kulakçıklarla manuel olarak da tercih edilebilen şanzıman ile birlikte Maksimum 180 km/s hıza ulaşabilen Yeni Vitara, seçenekler arasında Allgrip 4x4 çekiş sistemini de sunuyor.

Yeni Vitara şehir dışında 100 km’de ortalama 4.8 litre, karma tüketimde ise ortalama 5.3 litrelik yakıt tüketimi vadediyor.