Türk markadan dünyada bir ilk

Türk lastik üreticisi Anlas, dünyada ilk kez motosikletler için kış lastiği üretti.

Türk markadan dünyada bir ilk
Türk markadan dünyada bir ilk
GİRİŞ 29.02.2016 15:15 GÜNCELLEME 29.02.2016 15:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlk kez İtalya’daki Eicma fuarında görücüye çıkan dünyanın ilk enduro kış lastiği Winter Grip Plus ‘ın Türkiye lansmanı Moto Bike Expo Fuar’ında yapıldı. 

Kötü hava koşulları nedeniyle, motorunu evde bırakmak zorunda kalan sürücüler için güzel haber Türk lastik firması Anlas'tan geldi. Anlas, dünyanın tek kış enduro lastiği Winter Grip Plus’ı üretti. Şu an dünyada başka bir örneği bulunmayan lastik, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Moto Bike Expo’da yerli markalar ve ziyaretçiler ile tanıştı.

Ebatlar

Soğuk hava koşullarında üstün kavrama, konfor, viraj emniyeti ve kısa fren mesafesini vaat eden Winter Grip Plus, şu an için ön lastikte 110/80 R 19, arka lastikte 150/70 R 17 başlangıç ebatlarında üretiliyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre diğer ebatların da piyasaya sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 2
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz'de Maşallah lastik üretimi iyi durumda, Anlaş, Lassa, Petlas vs. bayabi üretim yapan var. Asıl Akü işini tamamen ülkemizde üretmemiz lazım. Akü markalarımız var ama önemli can damaları noktalarını Çinde üretip Türkiye'de monteliyorlar, eğer aküde iyi işler çıkarırsak o zaman araç teknolojilerimiz gerçekten çok gelişir.
    Cevapla
  • Hayırlı olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Üretim (Ar-Ge) ve ihracat önemli...
    Cevapla