Volkswagen satışı durduruldu!

İsviçre Konfederasyonu, emisyon skandalının hedefindeki Volkswagen marka araçların satışlarının İsviçre'de yasaklandığını duyurdu.

Volkswagen satışı durduruldu!
Volkswagen satışı durduruldu!
GİRİŞ 26.09.2015 11:58 GÜNCELLEME 26.09.2015 12:10
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İsviçre Karayolları ASTRA yönetiminin açıklamasında, "Halen trafikte olan dizel ile çalışan 1.2, 1.6  ve 2.0 motor araçlarda arızalar tespit edilmiş; İsviçre halkını koruma gerekçesiyle bu araçların satışları yasaklanmıştır" denildi.  ASTRA İsviçre'de bu kategoride 180 bin adet araç olduğunu duyurdu.

 

YORUMLAR 37
  • şerif 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin mazotlu araçları vw den daha az mı gaz salınımı yapıyor.İmkanı yok amerikan arabaları fabrika gibi çalışıyor
    Cevapla
  • cey cey 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu iyi hoş da benim güzel ülkemde neden yasaklanmıyor hala bu araçların satışı???
    Cevapla
  • Denizli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlara ilaveten değerli markaların içindeki çin malzeme oranı çok yüksek düzeye ulaştı. 200 binliralik aracın 82 bin tl civarı çin malını oluşturuyor,yani avrupalı kalite abideleri yalan söylüyorlar,inanın yıllardır mücadelesini veriyorum,en sonunda kendi kendilerine layikini buldular.
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    iki arkadaşım golf aldı ikisinde de fabrika hatası vardı. ben iki yıldır kia rio kullanıyorum çok memnunum bilerek almadım Almanlara gıcık oluyorum
    Cevapla
  • Gelecek 8 yıl önce Şikayet Et
    Konsepti yapılan otomobilimizi bir an önce seri üretime geçirmeliyiz.dünya 1. Sınıf dünyada satış rekorları kırabilecek otomobil görsünler.wosvagene gelince.bu şekilde suçlanarak yahudiletin ürettiği arabalara pazar açmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle