Otogazı yerine havagazı almışız!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı LPG otogaz istasyonlarına yönelik yaptığı denetimlerde muayenesi yapılmamış ve ayar yerlerine müdahale edilmiş 2 bin 123 sayaç tespit etti.

Otogazı yerine havagazı almışız!
Otogazı yerine havagazı almışız!
GİRİŞ 06.04.2017 10:01 GÜNCELLEME 06.04.2017 14:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 9 bin 941 akaryakıt ve 8 bin 478 LPG otogaz istasyonuna yönelik gerçekleştirilen çapraz denetim sonucunda muayenesi yapılmamış ve ayar yerlerine müdahale edilmiş 2 bin 123 sayaç tespit edildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, geçen yıl Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile 9 bin 941 akaryakıt ve 8 bin 478 LPG otogaz istasyonuna yönelik çapraz denetim gerçekleştirdi.

Türkiye'de akaryakıt istasyonlarında bulunan 222 bin sayaçtan, 170 bin 70 adedi denetlendi. Muayenesi yapılmamış ve ayar yerlerine müdahale edilmiş 2 bin 123 sayaç tespit edildi.

201 sayacın eksik ürün verdiği belirlendi. 7 akaryakıt istasyonundaki 9 ulusal marker ölçümü geçersiz çıktı. Kaçak akaryakıt satıldığı belirlenen bu istasyonlar mühürlendi. 28 akaryakıt istasyonunda otomasyon sisteminin çalışmadığı ya da müdahale edildiği saptandı.

YORUMLAR 10
  • has 7 yıl önce Şikayet Et
    hangileridir isimlerinin açıklanması lazım bence
    Cevapla
  • haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    lpg taktirmayiinnnn her turlu zaraaarrrr...
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    şöyle bir ceza yapmalilar: bunu yapan istasyonlarda " bu istasyonda akaryakitta hile yapılmıştır " diye pankart astırılmalı. gör bako zamn
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    simdiye kadar kime yakit sattilarsa 1 e 3 geri ödesinler o ceza daha makbul olur
    Cevapla
  • Harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar firmaları aciklayin. Aciklamiyorsaniz neden milleti boş beleş işlerlerle uğraştırıyorsunuz. Denetimlerin de sık yapilmasi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle