BMW 9 geliyor!

Lüks sınıfta 7 Serisi'ni oyuna süren BMW, hedefine ultra lüksü koydu: BMW 9 yolda...

BMW 9 geliyor!
BMW 9 geliyor!
GİRİŞ 23.03.2016 12:44 GÜNCELLEME 23.03.2016 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hemen hemen her alanda birbirlerine karşı alternatif modeli bulunan BMW ve Mercedes, bu kez en üst sınıfta kapışmaya hazırlanıyor. BMW'nin 7 Serisi, Mercedes'in S-Serisi'ne rakip, ancak Bavyeralıların Stuttgartlılar'a rakip olamadığı bir üst sınıf daha mevcut. Mercedes'in S-Serisi'nin bir üst versiyonu Maybach ile dahil olduğu bu sınıfa BMW de çok yakında 9 Serisi ile katılmaya hazırlanıyor.



BMW yöneticisi Klaus Froehlich'in Automotive News'e yaptığı açıklamalara bakılırsa, yeni rekabet en geç üç yıl içinde başlayabilir. Bu rekabetin BMW temsilcisi, Mercedes'in S/Maybach hamlesinin aksine, 7 Serisi'nin sadece biraz daha uzatılmış ve zenginleştirilmiş versiyonu olmayacak. Aks mesafesini 7 Serisi ile aynı tutmayı düşündüklerini belirten Froehlich, böylece lüksün yanında performanstan da dün vermeyeceklerinin altını çiziyor.

Plug-in hibrit, çift turbolu V8/V12 gibi motor seçenekleriyle geleceği belirtilen 9 Serisi'nin ilk kez 2019 yılında sergilenmesi bekleniyor. Satış fiyatı üç hanelerden başlaması beklenen 9 Serisi için öngörülen ilk satış yılı ise 2020.

Kaynak : LOG

YORUMLAR 1
  • nur 8 yıl önce Şikayet Et
    emisyon hacmin nasıl garanti veriyormusun rapor varmı wosvogen gibi insanları taklaya getirmeyin ters durum karşısında size ödeyeceyim üçreti 5 misliyle geri ödeyecekmisiniz eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bmw
    Cevapla