Doğuş'tan Volkswagen araçlarla ilgili açıklama

Volkswagen’in bazı dizel araçlarının çevre standartlarına uymadığının ortaya çıkması sonrası yaşanan krizle ilgili Doğuş'dan açıklama geldi.

Doğuş'tan Volkswagen araçlarla ilgili açıklama
Doğuş'tan Volkswagen araçlarla ilgili açıklama
GİRİŞ 28.09.2015 12:52 GÜNCELLEME 28.09.2015 12:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Doğuş Otomotiv'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Ajansı (EPA)’nın yayınladığı bir rapora dayanarak Volkswagen’in 2008-2014 model bazı dizel araçlarının ABD çevre standartlarına uymadığını tespit etmesini takiben başlayan süreçle ilgili Doğuş Otomotiv olarak gelişmeleri yakından takip etmekte, konuyla ilgili Volkswagen Grubu ile sürekli temas halinde bulunmaktayız.

Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz Volkswagen Grubu, konuyla ilgili şu anda hızlı, şeffaf ve kararlı çok kapsamlı bir araştırma gerçekleştirmektedir. Tüm dünyada ve Türkiye'de etkilenen araçların detayı, Volkswagen AG'nin yürütmekte olduğu araştırma sonucunda belirlenecektir.

Bununla birlikte, VW AG’ den yapılan açıklama uyarınca; söz konusu durumdan etkilenen araçlar da dahil olmak üzere tüm araçlarımızın sürüş ve yol güvenliğine uygun olduğunu da belirtiriz."

YORUMLAR 21
  • gezgin fukon 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar bunlarin sozune sakin kanmayin volvagen 19 milyar parayi bu arabadan alan herkese iade ediyor ve hemen hemen basladilar yani araba paranizi iade ediyorlar sakin kandililmayin ben avrupada yasiyorum benim param iade edildi dogus parayi kendine soguslemek icin sizi altadiyor inanmayin arabanizi iade edin paranizi odemek mecburiyetindeler saygilar
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    kimse sürüş ve yol güvenliğinden bahsetmiyor bunlar bizi keriz yerine koyuyor zehirden bahsedin milleti eksoz gazı ile nekadar zehirliyorsunuz bunu açıklayın dalavereye devam etmeyin
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaz o zaman bu arabalar elimizde patladı o kadarda para verdik TDİ olsun diye doğuş araçlarımızı geri alsın paramızı geri ödesin
    Cevapla
  • ozan 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim millet için bulunma fırsat, gerçi almanları sevmem ama, açıkgözlülük yapıp hurda ettiğiniz arabalarıda .. çalışmayın.
    Cevapla
  • Milli araba 8 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır yanlış verilerle çok ciddi satışlar yaptılar.WW de batsın onun arkasındaki Almanyada.Yazıkki kendi arabamızı üretemedik hala.Ne vardı Opel İnsignia gibi bir milli aracımız olsa. :)
    Cevapla
  • ozan 8 yıl önce Şikayet Et
    insignia gibi aracımız olsa dünyada en çok yakıt yakan ülke olurduk :)
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    vw, audi, skoda, seat hepsi aynı grubun araçları. haftasonları oto programlarını izlerim birkaç kendini uzman zanneden üçkağıtçı adam her hafta bu grubun araçlarını tanıtır öve öve bitiremez. arada bir başka marka araba tanıtırken çaktırmadan can alıcı bir cümle ile yerin dibine sokar. mesela ses yalıtımı kötü , gaz tepkimesi geç kalıyor, gaza basınca 140 hp olduğunu hissettirmiyor gibi. kanmayın bunlara araç alacağınız zaman gidip deneyin araştırın kalıplaşmış laflarla araba almayın.
    Cevapla
  • necmi 8 yıl önce Şikayet Et
    senin ülken ne üretiyorda bu araçları eleştiriyorsun derler adama insafsızlık yapmayın adamlar emisyon konusunda sahtekarlık yapmış olabilir ama bu araçların kalitesini herkes biliyor çirkeflik yapmayın o kadar uzun boylu değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle