Toyota serviste indirim sunuyor

Toyota, müşterileri için 'Kış Servis Günleri Kampanyası'nı başlattı.

Toyota serviste indirim sunuyor
Toyota serviste indirim sunuyor
GİRİŞ 03.11.2017 13:52 GÜNCELLEME 03.11.2017 13:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son tarihi 30 Kasım Perşembe gününe kadar kampanyada Toyota Plazalara gelenler, 2013 yılı ve öncesi modeller için hazırlanan “güvenlik ve filtre” paketlerinde yüzde 15 yedek parça ve yüzde 25 işçilik indiriminin yanı sıra tüm periyodik bakımların işçiliklerinde de yüzde 30 indirimden yararlanabilir.

Güvenlik paketi, ön ve arka fren diskleri ile balataları, ampulleri, silecek lastik ve süpürgelerini, filtre paketi ise kabin hava, motor hava, yakıt ve yağ filtrelerini içeriyor. Ayrıca tüm modellerde Toyota kart indirimlerine ilave olarak periyodik bakımlarda 1 litrelik Toyota orijinal motor yağı hediye edilecek.

Lastik indirimi de var

Bununla birlikte 4 adet 17 inç ve altı Michelin lastik alımında bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 100 TL’lik, yine 4 adet 18 inç ve üstü Michelin lastik alımlarında ise 160 TL’lik indirim kuponu armağan edilecek.

Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken  şey, otomobillerini kış bakımı için kendilerine en yakın Toyota Plaza’ya götürmek olacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • keko 6 yıl önce Şikayet Et
    toyotayı tek bir şartla alırım ,yalıtım yapacak,bu haliyle alınmaz.
    Cevapla
  • otokolik 6 yıl önce Şikayet Et
    toyota önce b - c sınıfı araçlarına hiç olmazsa reno kadar yalıtım yapsın,arabada yol rüzgar sesinden durulmuyor.
    Cevapla