Volkswagen Caddy için Eylül kampanyası

Volkswagen, ticari modeli Caddy için eylül ayına özel fırsatlar sunuyor.

Volkswagen Caddy için Eylül kampanyası
Volkswagen Caddy için Eylül kampanyası
GİRİŞ 29.08.2016 13:17 GÜNCELLEME 29.08.2016 13:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Volkswagen Caddy, Eylül ayına özel fiyat kampanyası başlattı.

2.0 litrelik TDI 102 PS motora sahip, Trendline, Comfortline ve Exclusive olmak üzere üç farklı donanım seviyesine sahip Caddy hem manuel, hem de DSG otomatik şanzımanla alınabiliyor.

VOLKSWAGEN CADDY FİYATLARI

Eylül ayı boyunca devam edecek kampanya süresince, Caddy 2.0 TDI 102 PS Trendline versiyona 67 bin 740 TL’den, Caddy Maxi Van 2.0 TDI 102 PS’e ise 54 bin 700 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

STANDART DONANIMLAR

Sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara vermesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyaran ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’nin standart olarak sunulduğu Caddy’de ayrıca, ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ da standart.

Caddy’de, renkli 5" dokunmatik ekran da standart olarak sunulan bir başka özellik. Bluetooth özelliği bulunan cep telefonlarıyla araçtaki sistem üzerinden görüşme de yapılabiliyor.

YORUMLAR 6
  • Bumerang 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu alacağınıza Station Wagon otomobil alın çok daha mantıklı. Caddy her sene muayenesi var, vergisi çok, 1. köprü geçişi yasak, konfor az.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    çok dandik bir araç o paralara daha güzel araçlar alınır
    Cevapla
  • Hamdi Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Caddy'ler birinci köprüden (15 Temmuz Şehitler köprüsünden) geçebiliyor mu? Yoksa sadece Fatih ve Yavuz'dan mı geçebiliyorlar?
    Cevapla
  • muhammed ..kk 7 yıl önce Şikayet Et
    üstadım aldığımız günden bu yana 1. köprü ( şehitler köprüsü ) kullanıyorum . nereden baksan 20 km farkettiriyor F.S.M .ama bu paraların arabası değil yazık hakakten
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    birinci köprü kesinlikle yasak çünkü ruhsatında kamyonet yazıyor.ayrıca sıfır dahi alsan kamyonet olduğu için her sene muayene ve egzos pulu var.vergisi de bineklere göre daha yüksek.fsm köprüsü ve yavuz köprüsü serbest.
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    2017 volkswagen caddy 1.6,130 beyğir dizel ve benzinli motorlara sahip olup 7 kişilik koltuklu tarzda olması şarttır,yoksa volkswagen yerinde sayıp durur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle