Bakan Varank, TOGG fabrikası inşaat sahasını inceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapımı devam eden TOGG Otomobil Fabrikası’nı ziyaret ederek, inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Varank’a Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.

Bakan Varank, TOGG fabrikası inşaat sahasını inceledi
Bakan Varank, TOGG fabrikası inşaat sahasını inceledi
GİRİŞ 11.02.2021 18:04 GÜNCELLEME 11.02.2021 18:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli otomobilinin üretilmesinin planlandığı 1 milyon 200 bin metrekarelik fabrika inşaat alanında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank incelemelerde bulundu. Bakan Varank ile beraberindeki heyeti Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Ticaret Borsası Başkanı Özden Beki, Türkiye’nin otomobili girişim grubu TOGG’un yetkilileri ile Aydınlar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Aydın ve firma çalışanları karşıladı.

Bakan Varank ve beraberindekiler fabrika inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alarak, incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Salih kızıları 3 yıl önce Şikayet Et
    7/24 çalışma devam ediyor . Merak etmeyin . Ben orda çalışıyorum
    Cevapla
  • T akbulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Sihalar ve ihalar la ilgilide hiç fabrika görüntüsü yoktu bir anda yüzlerce siha yapılan fabrikalar ortaya çıktı devletin stratejik aklı vardır zamanı geldiğinde görürsün
    Cevapla
  • Ömer Faruk Tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, bence zaten stratejik yapılanlar çok fazla açıklanıyor.
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bazı şeyler saklı tutulmalı zamanı geldiğinde zaten herkez öğrenir
    Cevapla
  • Necati Kaçmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu inşaattan hiç görüntü yok.Cami restorasyonu gibi 5 yıl sürmesin.Eski cami restorasyonu için mütayit işe başlıyor.2 ay sonra paraları alıp kaçtı deniyor.Yeni ihale oluyor.Yeni mütayitte paraları alıp kaçıyor.Böylece gerçek müslüman bir mütayit çıkıncaya kadar cami inşaat halinde kalıyor. Bütün cami restorasyon işlerinde neden aynı durum var?
    Cevapla
  • Kemal Biçer 3 yıl önce Şikayet Et
    Elinde kanit var ise paylaş yok ise kafa karıştırma. Devletimizden daha mi?iyi bileceksin...
    Cevapla
  • Misafir. 3 yıl önce Şikayet Et
    Denilen yerler neresi ve ziyaret ettiniz mi? Kendi gözünüzle gördünüz mü ? Ve Recep Tayyip Erdoğan neden her il gezisinde açılış yapıyor. Hani tamamlanmamış ya. Neyin açılışı nı yapıyor. Bi bakar mısınız. O dediğiniz gazetecilerin daha önceki yaptığı suçlamaları araştırdınız mı ? Resmi kaynaklar ile karşılaştırdınız mı ? Hadi en basitinden verilen adrese ait güncel uydu görüntüsü ne baktınız mı? İyi günler . Ve bol bol araştırmalar.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber uydurma yok öyle birşey. Varsa linki gönder yavrum. Trol beyinler herkesi kendi gibi akılsız zanneder.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey görmeden araştırmadan sadece medyadan gördükleri veya duydukları ile eleştiri yapmak bizim milletin genel alışkanlığı oldu
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Togg twitter sayfasını ziyaret etmenizi öneririm inşaat görüntülerini orada paylaşıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle