Martı CEO'su Öktem: Düzenleme konusunda en iyisini devlet bilir

Scooter kiralama uygulaması Martı’nın CEO'su olan Oğuz Alper Öktem, Youtube'da elektrikli scooter’larla ilgili düzenleme yapılmasına yönelik konuştu. Öktem, “Biz devlete baba gözüyle bakan insanlarız. En iyisini devlet bilir” açıklamasında bulundu.

Martı CEO'su Öktem: Düzenleme konusunda en iyisini devlet bilir
Martı CEO'su Öktem: Düzenleme konusunda en iyisini devlet bilir
GİRİŞ 06.08.2020 12:10 GÜNCELLEME 06.08.2020 12:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem, son günlerin tartışmalı konusu scooter'lara gelecek kurallar hakkında konuştu. "Biz devlete baba gözüyle bakan insanlarız. En iyisini devlet bilir" diyen Öktem, sosyal medyada eleştirilerin de odağı oldu.

Bir Youtube kanalında konuşan Öktem, şu ifadeleri kullandı: ''Arabayla da ters yönden gitsen ceza yersin. Bu çok normal bir şey. Sonuçta trafiğin bir kuralı var. Ama bu konuyla alakalı bir regülasyon geliyor. Bizim burada vatanını seven her Türk iş adamı gibi dememiz gereken şey: Devlet başa, kuzgun leşe. Devlet başımızda olduğu sürece sıkıntı olmaz. Bu regülasyon gelecek ve devlet ne derse, biz istihdam yaratmak, ülkeye faydalı olmak ve bu ülkeye faydalı olmak için elimizden geleni yapıyor olacağız.

 

Benim bu konuda söyleyeceğim temel şey şudur: Devlet ne derse odur. Biz naçizane haddimize düşmeyerek, eğer sorarlarsa sektörümüz için doğru olduğuna inandığımız şeyleri söyleriz. Onun dışında da karar oranındır. Biz devlete baba gözüyle bakan insanlarız. En iyisini devlet bilir. Devletimiz ne derse, biz de onun bir sonucu olarak yine istihdam yaratmaya, işimizi yapmaya, teknoloji yaratmaya, ülkeye yatırım getirmeye ve dolar sokmaya devam ederiz.''

25 MİLYON DOLARLIK YATIRIM ALDI

 

2018’de kurulan elektrikli scooter kiralama girişimi Martı, geçen günlerde 25 milyon dolarlık yeni yatırım aldığını duyurmuştu.

YORUMLAR 7
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Kış gelince ne yapmayı düşünüyorlar kabinlisi de varmı acaba.
    Cevapla
  • alp asker 3 yıl önce Şikayet Et
    heyt babayigit, kardes boyle konustunya helal olsun... vatansızlara inat
    Cevapla
  • Terzi Bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    Duran trafikte bunlarla çok hirsizlik yapilir.Devletin acil bir sekilde bunlari kaldırması gerekiyor.Birde basimiza bu eksikti tam oldu.
    Cevapla
  • mho 3 yıl önce Şikayet Et
    Taksici gardaş motosiklet varken neden bununla hırsızlık yapsınlar...
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    trafigi rahatlatır. hava kirliliğini gürültü kirliliğini azaltiyor. toplu tasimayi rahatlatiyor... devlet bisiklet ile birlikte bunlarin da kullanılmasını tesvik etmeli.. avrupa da görüyoruz da insan imreniyor.
    Cevapla
  • pusula 3 yıl önce Şikayet Et
    şeytanın aklına gelmez, sizin nasıl bir düşünce sisteminiz var anlamış değilim
    Cevapla
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Terzi değil Taksicisin anlaşılan. Otoyol ve Bulvarlar dışında serbest olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle