Dünyanın en pahalı arabası geliyor

Dünyanın en pahalı otomobili, 29 Ocak'ta Katar'ın başkenti Doha'da başlayacak Katar Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Dünyanın en pahalı arabası geliyor
Dünyanın en pahalı arabası geliyor
GİRİŞ 28.01.2013 15:45 GÜNCELLEME 28.01.2013 16:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

3,5 milyon dolar fiyat biçilen Lübnan yapımı LykanHypersport, şimdiye kadar üretilen en lüks, en özel ve teknolojik açıdan en ileri araba olarak kabul ediliyor.

Merkezi Beyrut'ta bulunan W Motors tarafından üretilen aracın, sadece 2,7 saniyede 100 kilometre hıza ulaşabildiği belirtildi.

LED ışıklandırma sisteminde elmas kullanılan ve deri iç kaplaması altın iplikle dikilmiş otomobilin kontrol paneli ise, 3 boyutlu holografik ve interaktif olarak tasarlanmış.

750 beygir güce sahip otomobil, aynı zamanda en son teknoloji ürünü donanımlarlA donatılmış.  

Daha önce Aston Martin ve Land Rover için çalıştıktan sonra 2006'da W Motors'u kuran tasarımcı Ralph Debbas'ın imzasını taşıyan otomobilin dizaynının 6 yıl sürdüğü kaydedildi.    

Şimdilik beyaz, kırmızı, siyah ve mavi olarak sadece 7 tane üretilen süper arabaya sahip olmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

YORUMLAR 6
  • Şikayetname 11 yıl önce Şikayet Et
    ariel atom. pek şaşırmadım ariel atom v8 bundan daha hızlı.
    Cevapla
  • fatih ören 11 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en çabuk hızlanan........... 0 dan 100 km hıza en çabuk ulaşan varlık, çita (0 - 100 km= 2.2 sn). henüz bu hıza ulaşılamamış demekki.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    bu lüx aracı lübnanmı yapıyor.?. bizim mühendisler ne yapıyor peki.?
    Cevapla
  • ismail 11 yıl önce Şikayet Et
    yakıtı nasıl . yakıtı nasıl acaba..? alsak tüp taktırabilirmiyiz ?
    Cevapla
  • murat sungur 11 yıl önce Şikayet Et
    arap kardeşleri tebrikler. paralarını çarçur etmeden teknoloji ve sanayiye çevirmeleri gerekiyordu.iyi bir başlangıç. ALLAH vereceğini vermiş.çöl ortasında altın ve gümüş türünden olmayan bir hazine ile(petrol) kuvvet vermiş.fakat müslüman milletleri tembellikten sıyrılmayı öğrenmesi gerekiyor.nüfus artışı şehirleşme ve ardından sanayileşme gelecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle