Yeni CLS neredeyse kamuflajsız yakalandı

Mercedes'in test ettiği yeni CLS, casus fotoğrafçıların objektiflerine takıldı.

Yeni CLS neredeyse kamuflajsız yakalandı
Yeni CLS neredeyse kamuflajsız yakalandı
GİRİŞ 09.09.2017 12:50 GÜNCELLEME 09.09.2017 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Üçüncü jenerasyon CLS'ye ait olan bu siyah prototip geçtiğimiz haftalara oranla çok daha az kamuflaj taşıyor ve ön farlar, LED gündüz sürüş farları gibi detayları daha iyi yorumlanmasını sağlıyor. Büyük Mercedes logosu ve küçük krom parçalardan oluşan "elmas ızgara" adı verilen düzeni de yeni CLS üzerinde görmek mümkün. Kaput üzerindeki katmanlı çizgi de elden geçirilmiş; yani yeni CLS'te bu hatlar artık ön far ile buluşmayacak.

Plastik kamuflaj altında yatan büyük hava girişlerine, spor süspansiyona ve büyük jantlara bakılırsa gördüğümüz test aracı AMG paketine sahip. 2018 CLS, genel manada mevcut modele göre çok daha keskin görünüyor fakat profilden bakıldığında bir önceki jenerasyonun hatlarına benzer bir dizayn felsefesiyle karşılaşıyoruz.

Daha önce elimize geçen casus fotoğraflarında olduğu gibi arka kapılardaki sabit cam bölümünün daha büyük olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bu da aks mesafesinin uzatıldığının habercisi. Bu sayede yeni CLS, temel aldığı E-Serisi'ne göre çok daha havadar bir kabin sunabilir.

Hazır E-Serisi demişken bu modelin lüks kabinini CLS ile paylaşacağını belirtelim. Daha önce yayınladığımız fotoğraftagörüldüğü üzere CLS'nin iç mekânı, E-Serisi ailesinde yer alan modellerin kırması olacak.

CLS, daha önce olduğu gibi E-Serisi ile S-Serisi arasındaki boşluğu dolduracak. Bu nesilde Shooting Brake versiyonuna yer verilmeyecekken benzer şekilde CLS 63 AMG modeli de, Mercedes-AMG'nin üzerinde çalıştığı dört kapılı AMG GT modeliyle çakışmaması için yelpazeden çıkarılabilir.

Fotoğraflar: Automedia Yazı: Motor1 Türkiye

YORUMLAR 2
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    Paktaş fabrikasının sahibi halis TOPRAK ta kırmızı mercedes 450 sel,araba vardı,şoförü de zeki,idi araba nasıl diye sorduğumda mükemmeldir demişti,arkadan itişli defransiyelli arabalar bambaşkadır.
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    4 cekisli bu arabalar arkadan itisli eski modelleri
    Cevapla