Kamuflajsız görüntülendi! İşte yeni Jetta

Volkswagen'in C sınıfındaki sedan temsilcisi Jetta, kamuflajsız haliyle görüntülendi.

Kamuflajsız görüntülendi! İşte yeni Jetta
Kamuflajsız görüntülendi! İşte yeni Jetta
GİRİŞ 08.08.2017 16:02 GÜNCELLEME 08.08.2017 17:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Autologia tarafından servis edilen resimlere bakıldığında, yeni Jetta'nın mevcut modele göre daha geniş bir ızgaraya sahip olduğu görünüyor. Farlarda Arteon izleri dikkat çeken bir başka detay.

Artık daha keskin hatlara sahip otomobile yandan bakıldığında çizgilerinin daha belirgin olduğu fark ediliyor. Yine stop lambaları daraltılmış.

Yeni Jetta'nın Aralık ayında tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR 13
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    Şuan en güzel kasa hyundai elantra sedan dır,volkswagen in yeni çıkardığı 1.5 benzinli motor ile mazda nın çıkardığı dizel gibi çalışan motorları süperdir.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Japon ve Güney Kore ye gitsin paranız Terör destekçisi Alman (AB) Abd markalarına gideceğine.. Kendi paranla düşmanı beslemek ahmaklık ve enayiliktir!
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    al benden de o kadar
    Cevapla
  • TsK 6 yıl önce Şikayet Et
    passatan uzun la bu
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurdum insanına makyajlayıp makyajlayıp araçları üstlerine 20-30 bin TL fiyat farkı koyup satıyorlar özellik dedikleri şeyleri'de yazılım atıp bir kuruş harcamadan yapıyorlar bizlerin sırtından paralarına para katıp sonrada teröristleri bizim paramızla besleyip bizi arkadan vuruyorlar ülkemiz araç çöplüğüne döndü artık kaldırımlarda yürümek mümkün değil sıfır araç almayın gidin ikinci el araç alıp suyu çıkana kadar binin israfı önleyelim memleketimiz böyle kurtulur cari açık böyle düşer bilinçli tüketici olalım millet olarak kibrimizden geçilmiyor paralarımızı yarıştırıyoruz elbet bununda bir hesabı Allah nezdinde olacaktır dikkat edelim biraz.
    Cevapla
  • mehmet yılmazsoy 6 yıl önce Şikayet Et
    arabalar artış çok basit ve kalitesiz olmaya başladı zaten vw artık iyi işlere imza atamıyor bunun yerine renault megane 4 sedan alırım daha iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle