İşte Hyundai IONIQ'in Türkiye fiyatı!

Hyundai'nin hibrid modeli IONIQ Türkiye'de satışa çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı...

GİRİŞ 04.07.2017 11:23 GÜNCELLEME 04.07.2017 12:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Doğrudan benzinli veya dizel herhangi başka bir versiyonu olmadan doğuştan hibrit olarak üretilen araçta elektrikli (EV), Plug-in Hybrid (PHEV) ve Hybrid (HEV) motor sadece tek bir gövdede buluşuyor.

Ortalama 3.9 litre yakıt tüketimi vadeden araçta çift kavramalı 6 ileri DCT şanzıman kullanılıyor.

TEKNİK DEĞERLER

IONIQ Hybrid, yeni geliştirilen 1.6 GDI, dört silindirli Kappa benzinli motora sahip. Bu benzinli motora ek olarak Lityum-İyon Polimer pil ile beslenen 43,5 beygirlik bir elektrik motoru daha bulunuyor. Her iki motorun birleşmesiyle toplam 141 beygir güç üreten IONIQ, 265 Nm toplam maksimum tork değerine sahip.

FİYATI

Aracın fiyatı ise 123 bin 900 TL olarak belirlendi.

Habertürk

YORUMLAR 8
  • superman 6 yıl önce Şikayet Et
    bu araçtan vergi alınmasa (78 bin tl olur)çok satar devlet zararmı eder hayır sonuçta kar eder petrole gidecek paranın yarısı (%50 az tüketir)ülkede kalır bu nedemek;cari açığın %25 azalması demek,ama bunu hesap edecek büroKRAT VE SİYASETÇİ VARMI,MALESEEEEEF YOOOOOOK.
    Cevapla
  • otokolik 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikada 22200 dolar yani 78000 tl olan araba buraya gelince nasıl 123000 tl olur,devlet hibritten vergi almasa yakıttan kazandığıyla petrole ödediği parayı azaltır buda cari açığın 3te 1 i yani 25milyar dolar demektir,araba yedirme bize ver, hibritte vergiyi sıfırla firmaları ilaç alımında olduğu gibi abd fiyatlarına satmaya zorla,artık halkı biraz rahatlatın.
    Cevapla
  • dost acı söyler 6 yıl önce Şikayet Et
    usa hyundai ye bakın benzinli araçla hibrit araç aynı fiyattır yani 22200 dolar karşılığı 77700 tl usa gibi zengin ve petrol üreten devlet bile az yakan hibriti teşvik eder,bizim yöneticilerimizse vergiyle bu aracı 123 bin tl ye çıkarırki kimse almasın benzinli araç alsın parayı petrole yatıralım,offf offf bakalım ne zaman uyanacak bizi yönetenler.
    Cevapla
  • suat 6 yıl önce Şikayet Et
    akıllı pratik ve halkını düşünen devlet ne yapar?el cevap;hibrit araçların vergisini iyice düşürerek benzinli araçtan ucuza sattırır,araplara yedireceği parayı kendi halkına yedirir,ve doğayı korur,aslında ak parti ilk yıllarda bu akılcı yolu izlerken şimdi bundan eser kalmadı,tekrar akılcı yollara dönmeleri dileğiyle.
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    hibrit araca heveslendik ama mtv yıllık 2000 tl,aynı aracın 1.2 turbo sunun mtv si 600 tl, böyle teşvikmi olur,milletle dalga geçiyorlar.
    Cevapla
  • HAYRİ 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef devlet çarkları bizde yavaş işler,usa ya bir bakın hibrit araçlar teşvik edilir diğer araçlarla aynı fiyata satılır,biz ise vatandaşı vergiyle boğarız,aynı aracın atmosferik benzinlisi 60 bin tldir hibriti 125 bin tl yaparızki millet daha çok petrol tüketsin,havayı ,doğayı daha çok kirletsin,araplara daha çok petrol parası verelim,yani kendi ayağımıza sıkalım,yeter yahuuuuuuu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle