Yeni Caddy TSI piyasaya çıktı! İşte fiyatı...

Yeni Volkswagen Caddy TSI Türkiye'de piyasaya sürülürken, fiyatı da belli oldu.

Yeni Caddy TSI piyasaya çıktı! İşte fiyatı...
Yeni Caddy TSI piyasaya çıktı! İşte fiyatı...
GİRİŞ 15.05.2017 12:45 GÜNCELLEME 15.05.2017 12:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Volkswagen Caddy’nin yeni TSI seçeneğini pazara sunuldu.

Kaputun altında bulunan 3 silindirli TSI motor 102 PS güç üretiyor ve 1500-3000 geniş devir aralığında 175 Nm’lik tork değerine sahip. Fabrika verilerine göre, 100 litrede 5.4 lt ortalama yakıt tüketimi belirtiliyor. 100 beygir gücündekş araç EU6 manuel şanzımana sahip.

STANDART DONANIMLAR

Yeni Caddy TSI’da; USB, AUX-IN ve SD kart girişi, klimatik klima, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yükseklik-derinlik ayarlı servotronik, deri kaplı multi-fonksiyonel direksiyon ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu standart iç donanım ve konfor özellikleri olarak sunuluyor.

Gövde rengi ön-arka tampon ve kapı kolları, gövde rengi ve elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynaları, yükseklik ayarlı halojen farları, ön sis farları ve tek krom şeritli ön ızgara da standart donanıma dahil.

STANDART GÜVENLİK EKİPMANLARI

Caddy TSI modelinde, diğer Caddy modellerinde de bulunan ESP, ABS, ASR, EBC, BAS, İkincil çarpışma önleme asistanı ve yorgunluk tespit sistemi gibi güvenlik özellikleri de standart olarak yer alıyor.

YENİ CADDY TSI KAÇ PARA?

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 66 bin 900 TL olan Yeni Caddy TSI modeli ve diğer tüm Caddy modellerinde, Mayıs ayına özel Zubizu üyelerine 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor.

YORUMLAR 4
  • hkn44 6 yıl önce Şikayet Et
    caddy le jazz karşılaştırıyo ya ALLAH
    Cevapla
  • akşill 6 yıl önce Şikayet Et
    67.000 liraya honda jazz alırım şehir içinde park sorunu yaşamam iç mekanıda çok kullanışlı tüm koltukları yatabilmekte
    Cevapla
  • rıdvanb 6 yıl önce Şikayet Et
    2009'dan beri 1.9tdi Caddy kullanırım. Genişliği, kullanım rahatlığı, bagaj hürriyeti, klima gücü, çevikliği, sağlam ve güvenli oluşu ile, Honda Jazz, bırak yanına yaklaşmayı, çocuklarım bile bakarken acıyarak bakıyorlar. Caddy'i beğenmeynler, araca bindikten 5, sadece 5 dakika sonra, kendi araçlarına ne kadar küçük ve kullanışsız diye bakıyor. Başka da bir şey demeyeyim, yeter..
    Cevapla
  • kul 6 yıl önce Şikayet Et
    al haci bize ne:) kaldi ki honda jazz dedigin genislikte caddy nin yanina yaklasamaz...ayrica caddy nin park etme sorunu oldugunu nerden cikarttin...caddy park etmesi en kolay araclardan biridir...
    Cevapla