Yeni Insignia'nın fiyatı belli oldu!

Opel'in premium temsilcisi Insignia'nın Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyatı belli oldu.

Yeni Insignia'nın fiyatı belli oldu!
Yeni Insignia'nın fiyatı belli oldu!
GİRİŞ 03.04.2017 10:27 GÜNCELLEME 03.04.2017 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PSA bünyesine katılan Opel, premium sınıfa göz kırpıyor. Ancak bu bu sınıfta BMW, Audi, Mercedes ve Volvo gibi güçlü rakipleri var.  Üstelik aracın Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyatı da belli oldu.

Gazete Habertürk'ten Hakan Özenen'in haberine göre, Almanya Russelsheim’de 500 milyon Euro’luk yatırım yapılan tesislerde tamamen yenilenerek üretilmeye başlanan yeni Insignia hem Avrupa hem de Türkiye’de BMW, Mercedes, Audi gibi premium markalardan pay almak için geliştirildi.

Grand Sport ve Sports Tourer olarak 2 farklı kasa tipinde üretilecek yeni Insignia'nın haziranda Avrupa ve Türkiye’de satışa çıkarılması planlanıyor.

Yeni Insignia’nın, döviz kurlarında büyük bir oynama olmazsa 118 bin 900 TL’den satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç seviyesi olan Enjoy donanım seviyesi, manuel şanzımanlı ve 1.5 litre turbo benzinli motora sahipken, bu motor 165 beygir güç üretebiliyor.

YORUMLAR 1
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    2017 yeni ınsignia,ya 1.7 dizel 170 beygir motor yakışır ve kamyonların çarpma şanzımanı gibi 4 ağır 4 seri fitesli manuel ve otamatik 8 fitesli olursa bütün markalara güçlü bir rakip olabilir kasası güzel olmuş.
    Cevapla