Caravelle'e yeni donanım!

Volkswagen Caravelle, yeni Highline donanımı ile satışa sunuldu.

Caravelle'e yeni donanım!
Caravelle'e yeni donanım!
GİRİŞ 13.03.2017 10:28 GÜNCELLEME 13.03.2017 10:28

Volkswagen Ticari Araç’ın Caravelle model ailesi, Highline donanım seviyesindeki yeni üyesiyle genişledi. Daha önce Trendline ve Comfortline donanımlarıyla pazara sunulan Caravelle, Highline modeline eklenen ekipmanlarıyla sınıfında üst seviyede konfor vadediyor.

Yeni Caravelle Highline’da gövde rengi ön ve arka tamponlar ile yan aynalar ve kapı kolları, köşe aydınlatmalı ön sis farları, elektrik kumandalı, katlanabilir, ısıtmalı yan aynalar ve karartılmış arka camlara ek olarak sunulan LED ön farlar ve arka stop lambalarıyla, 17 inç Timaru alüminyum alaşımlı jantlar gibi detaylara sahip.

STANDART DONANIMLAR

Yeni Caravelle Highline’da, ön ve arka park mesafe sensörü, hız sabitleyici, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, eve geliş–evden çıkış aydınlatma sistemi gibi özelliklere eklenen geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, lastik basınç göstergesi ve ‘yorgunluk tespit sistemi’ de standart olarak sunuluyor. Standart olarak sunulan güvenlik donanımları arasında  ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ ise, olası ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. 

2.0 LİTRELİK DİZEL MOTOR

2.0 lt TDI motora sahip Yeni Caravelle Highline, 204 PS güç üretirken, 450 Nm tork sağlıyor. Standart olarak 7 ileri DSG şanzımana sahip olan Caravelle Highline'ın ortalama yakıt tüketimi 6,2 olarak açıklandı.

VW CARAVELLE HIGHLINE' FİYATI

Volkswagen Caravelle modellerine 155 bin 190 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Yeni Caravelle Highline modeli 162 bin 900 TL’ye satışa sunuluyor.