Opel Crossland X ortaya çıktı

Opel'in bir süredir beklenen modeli Crossland X ortaya çıktı.

Opel Crossland X ortaya çıktı
Opel Crossland X ortaya çıktı
GİRİŞ 18.01.2017 15:13 GÜNCELLEME 18.01.2017 15:13

Crossland X, crossover pazarında Opel'in ikinci temsilcisi konumunda.Yeni Crossland X, standart olarak önden çekişli olarak gelecek ve Mokka X'e göre 70mm daha alçakta konumlandırılıyor.

Otomobil çift renkli gövdesiyle dikkat çekerken, önden bakıldığında Mokka X ile benzer bir tasarıma sahip. Arka tasarım ise yine aile üyesi Zafira ile benzerlik taşıyor. Opel yetkililerinin açıklamalarına göre modelin iç hacmi sınıf lideri. Ön tarafta seyahat eden yolcular AGR sertifikalı ergonomik koltukların kullanıldığı otomobilde 410 lt'lik bir bagaj hacmi sunuluyor. Ayrıca otomobilin arka koltukları da 150 mm ileri-geri kaydırılabiliyor. Bu sayede fazladan diz mesafesi ve bagaj hacmi elde edilebiliyor.

Opel Crossland X'te sunulan bilgi sistemi AppleCar ve AndroidAuto ile uyumlu. Ayrıca bu ekran üzerinden 180 derecelik açıya sahip geri görüş kamerası özelliğini takip edebiliyorsunuz.

Otomobilde geliştirilmiş park asistanı, yaya algılama sistemi, acil durum frenleme sistemi, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi gibi güvenlik yardımcıları da sunuluyor.

Otohaber