Dizel otomatik 500X geldi! İşte fiyatı

Fiat 500X’in dizel motorlu ve çift kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu.

Dizel otomatik 500X geldi! İşte fiyatı
Dizel otomatik 500X geldi! İşte fiyatı
GİRİŞ 05.12.2016 12:16 GÜNCELLEME 05.12.2016 12:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cross ve Cross Plus adı verilen 2 donanım seviyesine sahip Fiat 500X’in önden çekişli ve DCT adı verilen çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, 1.6 litre 120 HP ve 320 Nm torka sahip Multijet 2 teknolojili dizel motorla kombine ediliyor.

Fiat 500X’in dizel motorlu ve çifft kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonu, Aralık ayı boyunca “Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites” kampanyası kapsamında 90 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Standart olarak sunulan ESP, TCS, 6 hava yastığı, viraj içini aydınlatan sis farları gibi özelliklere ek olarak, isteğe bağlı olarak tercih edilebilen çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi üst düzey teknolojilerle güvenlik konusunda da iddialı.

YORUMLAR 5
  • Ali Ekber 7 yıl önce Şikayet Et
    DCT Şanzımanlı araç almayın derim DCT Şanzımanlarda düz vites gibi debriyaj vardır araç yoğun trafikte debriyaj sıcaklığı uyarısı verir aracı durdurup hava aldırmanız gerekebilir DCT Şanzımanlar aslında tam otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır!!
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Fiatın ddct şanzımanları, halihazırda alfa romeo mito, giuletta ve jeep renegade de zaten kullanılıyor. Sıcaklık uyarısından şikayet eden duymadım. Sizin bahsettiğiniz hyundai ve vw grubunun çift kavramalı şanzımanları olmalı.
    Cevapla
  • engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraya kendilerinin hiç alternatifleri olmuyor sanıyorlar herhalde ? işte bu yüzden biz bu arabaları ülkemizde çok ama çok az görüceğiz yollarda :))
    Cevapla
  • veysi 7 yıl önce Şikayet Et
    Arabada tip yok
    Cevapla
  • M.çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bencede.
    Cevapla