Skoda Fabia SUV oluyor!

Skoda, Kodiaq'ın ardından yeni bir SUV üretmenin peşine düştü.

Skoda Fabia SUV oluyor!
Skoda Fabia SUV oluyor!
GİRİŞ 26.10.2016 12:56 GÜNCELLEME 26.10.2016 14:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Otorehberi

Skoda yüksek araç işini sevdi. Henüz geçtiğimiz haftalarda ilk SUV modeli Kodiaq'ı tanıtan marka, bu kez Fabia için yeni bir harekat yapma peşinde.

Çek kökenli marka, Fabia modelinden SUV yapmayı planlıyor. Skoda'nın Ar-Ge bölümünün başındaki isim olan Christian Strube da yeni SUV bilgisini doğruladı. Strube ayrıca, Fabia SUV'un 2018 yılında satışa sunulmasının hedeflendiğini ifade etti.

Öte yandan resimlere bakıldığında Fabia'nın crossover olma ihtimali daha yüksek gibi görünüyor. Ancak bu konuda da kafa karışıklığını gideren yine Strube oldu. Strube, yeni aracın şehre uygun küçük bir SUV şeklinde planlandığını belirtti. Dolayısıyla Skoda Fabia'yı yeni haliyle B SUV sınıfında görme ihtimalimiz yüksek.

Skoda Fabia SUV'un tıpkı Kodiaq gibi MQB platformu üzerine inşa edilmesi bekleniyor. Motor seçenekleriyle ilgili heniz bir bilgi yok, ancak seçeneklerin dışında bir motor beklenmiyor.

YORUMLAR 10
  • oto doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    eee şimdiden hayırlı olsun öyleyse
    Cevapla
  • aSDSF 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar x5 yapmış
    Cevapla
  • ali ertürk 7 yıl önce Şikayet Et
    vw bile tırt bir marka iken onun üvey kardeşine hiç binilmez. hayatı yalan dolan entrika olan bu şirkete anca geçerken uğranılır bir çay içilir...
    Cevapla
  • beta 7 yıl önce Şikayet Et
    paran yetmezse vw kötü araba. param yetmiyor yoksa ölüyorum demek istiyorsun farkındayım... :)
    Cevapla
  • ahmet çju 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen ksrdeş, çakma ww bu, ayrıca o kadar araba saymış nerede japonlar... bu araba filan değil golf fiyatına mazda 6 var ww yanından geçemez bu arabanın
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    ali ertürk komik oluyorsun. kalitenin en ucuzu vw ile başlar. renualt mu, çakma alman opel mi, hyundai mı, yoksa ford mu vw den iyi... Allah akıl fikir versin sana.
    Cevapla
  • brak 7 yıl önce Şikayet Et
    araba değil, japon arabalarına bakın mazda cx3 cx5, asx
    Cevapla
  • bora 7 yıl önce Şikayet Et
    alakası yok japonlardan daha sağlam.yok hiç tartışmam bile ww dediğiniz.araba servisten çıkmaz, bu da onun türevi.almanlarda 1.000.000 km.gören tek motor mercedes bmw nin.bile.yok o.km.de aracı, ama.yoldan çevirdiğin her toyota.mazda.mitsubishi lexus infiniti de bunu görebilirsiniz sakın avrupa araba hikayelerini anlatmayın araba uzmanı.birine
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    sağlamlık ve konfor arıyorsan Alman-İsveç arabalarına bak
    Cevapla
  • yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeş avrupa arabaları servis arabası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle