SUV Peugeot 3008'in fiyatı belli oldu!

Yeni SUV Peugeot 3008 Türkiye pazarında satışa çıktı.

SUV Peugeot 3008'in fiyatı belli oldu!
SUV Peugeot 3008'in fiyatı belli oldu!
GİRİŞ 23.10.2016 15:17 GÜNCELLEME 23.10.2016 15:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni SUV Peugeot 3008'in lansman toplantısı, Peugeot Türkiye Genel Müdürü Laurent Pernet, Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Akın ve diğer davetlilerin katılımıyla Hilton Bomonti Otel'de yapıldı.

Yeni SUV 3008'de; yüksek omuz çizgisi, keskin ön tasarımının yanı sıra yeni ızgarası, yeni far tasarımı, 19 inç alüminyum alaşımlı jantları, krom detayları ve LED ışıkları ile göze çarpıyor. Ön kısımda başlayan tasarım çizgisi, arkada aslan pençesi 3D LED stopları birleştiren parlak siyah bant ile devam ediyor. Segmentinde sadece Yeni SUV Peugeot 3008'de sunulan Black Diamond parlak siyah tavan ise aracın premium tasarımını tamamlıyor.

Yeni nesil, geliştirilmiş i-Cockpit'in sunulduğu iç mekan, kapı içi ambians ışıkları, özel kumaş konsol döşemesi ve krom detayları ile sınıfının kalite çıtasını yükseğe taşıyan yeni SUV Peugeot 3008, yeni nesil Peugeot i-Cockpit ile farklı bir sürüş deneyimi vadediyor.

MASAJ YAPAN KOLTUKLARI

Yeni 3008 ile birlikte sunulan otomatik bagaj sistemi ile bagaj kapağı tek bir ayak hareketi ile açılıp kapatılabiliyor. Üst paketlerde sunulan deri koltuk özelliğinde ise segmentinde sadece yeni 3008'de sunulan 5 farklı masaj seçeneği, koltuk hafızası ve ısıtma özellikleri öne çıkıyor. Kabin içi konforunu en üst seviyeye taşımak adına sunulan ve kapasitif ekrandan elektronik olarak kişiselleştirilebilen 3 farklı parfüm seçeneği de yine segmentinde sadece yeni 3008'de sunuluyor.

TEKNİK DETAYLAR

Yeni SUV Peugeot 3008'de blue teknolojisine sahip dizel BlueHDi ve Turbo PureTech benzinli motorları kullanılıyor. Aktarma işlevini ise EAT6 tam otomatik şanzıman üstleniyor.

PEUGEOT 3008'İN FİYATI

Access, Active, Allure ve GT-Line olmak üzere dört farklı donanım paketi ile satılan yeni SUV Peugeot 3008, 87 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuluyor. Yeni SUV Peugeot 3008 için kasım-aralık aylarında 2 bin adetlik bir satış hedefleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    lancer kullanıcısıyım sağlam.sorunsuz müthiş bir.araba ayrıca fransız.ile.japonu kıyaslamam bile mükemmel.bir araba. asx beğenmiyorsan cx3 cx5 mazda bu alanda en iyisi
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Mitsubishi ASX platformu üzerine üretilmiş bir araç.Ben olsam ASX alırım.Peugeot ve Citroenin bazı model araçlarını Mitsubishinin ürettiğini biliyormuydunuz.
    Cevapla
  • gokhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Batık Mitsubishi.
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayıldım fakat çok pahalı
    Cevapla