Yeni Amarok'un fiyatı belli oldu!

Volkswagen’in pick up modeli Amarok, değişen motoru ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla tüketicilerle buluşuyor.

Yeni Amarok'un fiyatı belli oldu!
Yeni Amarok'un fiyatı belli oldu!
GİRİŞ 09.10.2016 18:56 GÜNCELLEME 09.10.2016 19:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Volkswagen Ticari Araç’ın altı yıl önce satışa sunduğu, Amarok, yeni haliyle piyasaya çıkarken, fiyatı da belli oldu.

Yeni Amarok’un en dikkat çeken özelliği son jenerasyon Volkswagen V6 motoru. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor 220 beygir güç üretirken 550 Nm tork sağlıyor.

Yeni Amarok’ta sunulan otomatik şanzıman, yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi sayesinde devri düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. Fabrika verilerine göre, 8 ileri otomatik vites ile 100 km’de 7,7 litre birleşik yakıt tüketimi gerçekleşiyor.

İÇERDE MİKROFON VAR

6.33 inç dokunmatik ekrana sahip olan yeni radyo, USB, AUX-in ve SD kart girişi, CD çalar ve bluetooth gibi pek çok kaynaktan müzik dinleme imkanı sunuyor. Bunların yanı sıra, Yeni Amarok’ta standart olarak sunulan teknolojik yenilikleriyle de rakiplerinden farklılaşıyor. Akıllı telefonların araçtaki radyo-eğlence sistemleri ile entegrasyonunu sağlayan “App Connect” sayesinde, telefondaki uygulamalar radyo ekranından kontrol edilebiliyor.

“Elektronik ses güçlendirici”, sürücünün ön konsolda yer alan mikrofonla arka koltuktaki yolcularla yüksek hızlarda bile rahat konuşmasını vadediyor. “Sesli Kontrol” özelliği sayesinde ise telefon arama komutları sesli olarak kontrol ediliyor.

GÜVENLİK DONANIMLARI

Yeni Amarok V6 modelinde bulunan ön aksta 17 inç, arka aksta da 16 inç çapındaki fren diskleri, aracın daha iyi frenlemesine ve yüklü olduğu hallerde bile daha kısa fren mesafesine sahip olmasını sağlıyor. Standart olarak sunulan “İkincil Çarpışma Önleme Asistanı” olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor.

İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

YENİ AMAROK'UN FİYATI

Yeni Amarok V6 modeline 139 bin 950 TL’ye sahip olunabiliyor.

YORUMLAR 4
  • Omer Inan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabanin aynisi avusturalyada 47.000 avusturalya dolari sifir km
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    alt tarafi kamyomet
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada Renault da bu pazara göz dikmiş ALASKAN Konsepti ile yerini almış
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Pazarda L200 lider fiyatlarda düşüş olursa pazarı yakalayabilir benim düşüncem bu fiyatlarla pazarda sadece prestij amaçlı durur onun dışında çok bir şey beklememek gerek
    Cevapla