Volvo V90 CC ortaya çıktı!

Volvo V90 Cross Country'nin görselleri ortaya çıktı.

Volvo V90 CC ortaya çıktı!
Volvo V90 CC ortaya çıktı!
GİRİŞ 16.09.2016 18:54 GÜNCELLEME 16.09.2016 18:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Volvo V90 Cross Country, standart V90’a göre yerden 65 mm daha yüksek olan yapısıyla, hafif zorlu yollarda da rahat sürüş vadediyor.

İsveç kökenli markanın son zamanlar ürettiği araçlarda kullandığı ‘T’ şeklindeki LED far içleri V90 Cross Country’ye de taşınmış. Uzun ve keskin bir burna sahip olan aracın geniş bir ızgarası bulunuyor. Ön tamponun iki yanındaki ince sis farları da bir diğer detay.

Araca yandan bakıldığında oldukça uzun olduğunu görmek mümkün. Arkada ise Volvo ile özdeşleşen, tavandan başlayıp aşağıya doğru inen dikey stoplara ek yapılmış. Ekten sonra stoplar ‘L’ şeklini almış. Arka tamponun iki tarafındaki dikdörtgen egzoz çıkışları da görünüme olumlu etki yapmış.

İç mekan ise sade ve şık. Tuşlarla boğuşmuyorsunuz. Siyah deri kaplamalar ve gri çıtalarla içeride zıtlık oluşturulmuş. Konsolun tam ortasında 9 inçlik bir ekran yer alıyor. Orta konsolda ise joystick ve vites topuzundan başka çıkıntı yok. Yarı otonom olan araçta sürücü asistanı bulunuyor.

Volvo V90 Cross Country’de, 2.0 litre 315 ve 157 beygirlik iki farklı benzinli motorun yanı sıra iki de dizel ünitenin yer alması bekleniyor. Bu dizel üniteler; 2.0 litre 235 ve 187 beygirlik versiyonlar.

Öte yandan otomobilde dört tekerlekten çekiş standart olarak sunuluyor.

YORUMLAR 2
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    ÖTV olmasada şöyle tank gibi araçlara binsek canımızı önce Allah a sonra bu canavarlara emanet etsek kötü mü olur be dostlar?
    Cevapla
  • mizan 7 yıl önce Şikayet Et
    Canını canavara emanet etme gurban ! dünyada güzel binekler insanları cezbediyor lakin dediğin gibi vergiler belimizi bükmekte..
    Cevapla