Yeni Mustang casusa yakalandı

Yeni Ford Mustang GT500, Dearborn'da görüntülendi.

Yeni Mustang casusa yakalandı
Yeni Mustang casusa yakalandı
GİRİŞ 13.08.2016 17:38 GÜNCELLEME 13.08.2016 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Otorehberi

Yeni Ford Mustang GT500, ABD'deki Dearborn bölgesinde görüntülendi. Burada bulunan geliştirme merkezinin yakınlarında görüntülenen aracın sadece ön tarafı kamuflajlı olduğunda büyük bir kısmı da açığa çıktı.

Yeni Mustang GT500'de, mevcut versiyona göre bazı değişiklikler göze çarpıyor. İki tarafta bulunan egzoz çıkışları çiftlenmiş. Ayrıca araca spoiler olarak da bilinen belirgin bir kanat eklenmiş.

Yeni GT500'de en dikkat çeken değişimlerden biri de arka taraftaki sinyal sistemi. Sinyal vermek istediğinizde stop lambalarını oluşturan üç şerit, sırasıyla içeriden dışarıya doğru yanıyor. Halihazırdaki versiyonda da mu özellik vardı. Ancak mevcut modelde sarı renkte yanan sinyal ışıkları kendini kırmızıya bırakmış.

Öte yandan otomobilde bi-turbo V8 motorun görev yapması bekleniyor.

Yeni GT500'ün diğer Mustang modelleri gibi ilgi çekeceğini tahmin etmek zor değil. Ancak 650 beygirlik Camaro ZL1 ve 707 beygirlik Dodge Challenger'a üstün gelip gelemeyeceği belli değil.

YORUMLAR 1
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğu nun kanlı petrolünü 12 silindirlik arabasına benzin yapanların ülkesi... Bilin bakalım hangi ülkeden bahsediyorum?
    Cevapla