Yeni Corolla geliyor! Fiyatı ise...

Yeni Toyota Corolla için geri sayım başladı. Fiyatı net olmasa da önemli bir markanın Türkiye CEO'sundan önemli bir ipucu geldi.

Yeni Corolla geliyor! Fiyatı ise...
Yeni Corolla geliyor! Fiyatı ise...
GİRİŞ 06.06.2016 12:13 GÜNCELLEME 06.06.2016 12:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, yenilenen Corolla'nın basın toplantısında konuştu.

Bozkurt, yeni Corolla ile ilgili önemli bilgiler verdi. Buna göre yeni Corolla'nın Haziran sonunda satışa sunulması bekleniyor. Fiyatı da güncel Corolla fiyatlarına yakın olacak. 

Konuyla iligli açıklama yapan Bozkurt da, ''Yeni Corolla’nın fiyatını korumayı başardık. Sadece ilave gelen donanımlarla küçük artışlar oldu.'' şeklinde konuştu.

Toyota Corolla'nın güncel modeli ise 54.400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Öte yandan yeni Corolla yeni tampon tasarımı ve yenilenmiş bagaj üstü krom detayı ile kuvvetlendirilmiş. Yeni Corolla’nın kabininde ise yenilenen özellikler arasında, sportif klima paneli, 7” Toyota Touch 2 dokunmatik ekran, 4.2” renkli (TFT) çok fonksiyonlu ekran yer alıyor.

KAYNAK: HÜRRİYET, HABER7
YORUMLAR 20
  • düz adam 7 yıl önce Şikayet Et
    japon arabasından şaşmamak lazım
    Cevapla
  • kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu arabaya 1.3 motor koymuşlar araba hem çekmiyor hemde cok yakıyor alanlar hem LPG taktırıyor hem de arabanın çekmediğini görünce elden çıkartmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar ahmak değil artık bilinçli.....
    Cevapla
  • Karaltay 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunun neresinin yenilendiğini de söyleselermiş. Bir şeyin başına yeni koyunca yeni olmuyor. Aynı motor, aynı güç, aynı çizgiler aynı kötü ses yalıtımı muhtemelen. Dış tasarımı zaten berbat ötesi
    Cevapla
  • Bumerang 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim onbeş yaşındaki Peugeot bile daha güzel iç tasarımı var. Bu ne ya büyük bir ekran koyuyorlar, üstte iki havalandırma ızgarası tamam iş bitti. Otomobil üretenler masraftan kaçıyorlar ama fiyattan düşen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle