Nissan Pulsar'ın fiyatı belli oldu

Nissan’ın 5 kapılı kompakt hatchback modeli Pulsar, Haziran ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor.

Nissan Pulsar'ın fiyatı belli oldu
Nissan Pulsar'ın fiyatı belli oldu
GİRİŞ 23.05.2016 11:44 GÜNCELLEME 23.05.2016 17:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SUV segmentinde iddialı oyunculara sahip olan Nissan, gözünü kompakt sınıfa dikti. Japon marka, Pulsar'da kullandığı teknolojik yeniliklerle daha geniş kullanıcı kitlesine ulaşmayı amaçlıyor.

Pulsar, Nissan Connect multimedya sistemi ile 7”’lik yansıma yapmayan yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, navigasyon ve geri görüş kamerasını birarada sunuyor.

Tasarımda SUV etkisi

Öncelikli olarak Avrupa ülkeleri için tasarlanan Pulsar, Nissan’ın Barcelona’daki üretim merkezindeki bantlardan çıkıyor. Nissan’ın V-motion ve bumerang formu verilmiş ön ızgarasıyla kendine has bir yüz ifadesine sahip olan otomobilin karoserinde de enerjik kıvrımlar ve kaslı çizgiler ön planda tutuldu.

Qashqai ve X-Trail’de kullanılan tasarım DNA’sıyla şekillenen Pulsar, güçlü çizgileri seçkin ve atletik bir form oluşturmak için birleştiriyor. Nissan SUV ailesinin üyeleri gibi belirgin ve keskin hatlara sahip olan otomobilin tavan çizgisi de geriye doğru alçalarak ortaya dinamik, atletik ve hareketli bir profil çıkarıyor.

Motorlar ne alemde?

3 farklı motor ve şanzıman seçeneğini barındıran Pulsar, Qashqai’de de kullanılan turbo beslemeli motorlardan 1.2 litre manuel, 1.2 litre otomatik ve 1.5 litre manuel şanzıman seçeneklerine sahip.

1.2 litrelik silindir hacmine sahip olan benzinli DIG-T motor 115 HP güç üretirken, 1.5 lt’lik dizel dCi motor 110 HP güç ve 260 Nm maksimum tork değerlerine ulaşıyor.

Pulsar, ayrıca Nissan’ın gelişmiş X-Tronic otomatik şanzımanına da sahip. Manuel ve otomatik şanzımanların en iyi yönlerini sunmak üzere tasarlanan X-Tronic, alt devirlerde sarsıntısız bir güç aktarımıyla beraber, daha üst devirlerde motorun gücünü hissettiren sürekli ve performanslı vites geçişleri vadediyor.

Nissan Pulsar'ın fiyatı

2.700 mm aks mesafesine sahip olan Pulsar, 692 mm’lik arka koltuk diz mesafesine ek olarak 385 litre bagaj hacmi sunuyor.

Nissan Pulsar, 59.900 TL’den başlayan fiyatlarla mağazalardaki yerini almaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 5
  • haydar sessiz 7 yıl önce Şikayet Et
    çöpp
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Nissan pulsar,ın arka stop lanbası arka çamırlıga salkması üçgen şeklini almış olmamış ön farlar gibi yatay olsa daha güzel yakışırdı 1.5 dizel 110 bg motorlar başarılı ve ekonimidir iyi olmuş.
    Cevapla
  • gurhan36 7 yıl önce Şikayet Et
    Nissan dışında hangi aracı alırsanız alın kesinlikle dost tavsiyesi
    Cevapla
  • muhocan 7 yıl önce Şikayet Et
    toyota aurisin kopyası.
    Cevapla
  • 1461 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok pahalı. Niye arabalar Türkiyede bu kadar pahalı? Anlamak zor. Çok zor. Trafik sigortaları astronomik artmasına rağmen millet halen 1. el 2. el araba almaya tam gaz gidiyor. Nasıl alıyor nereden buluyor bilmiyorum ama millet parayı buluyor atını arabasını alıyor. Yani piyasada trafikte arabaların % 95 i lüks araba. Ey millet parayı nereden buluyorsunuz!!!!!!!!? Millet param yok diye ağlıyor atından arabasından da vazgeçmiyor. Gelde sen gerçekçi ekonomik analiz yap
    Cevapla