Rolls-Royce lüksü yeniden yorumladı

Lüks marka Rolls-Royce Motor Cars, ‘Black Badge’ ile yeni bir seriye imza attı.

Rolls-Royce lüksü yeniden yorumladı
Rolls-Royce lüksü yeniden yorumladı
GİRİŞ 02.03.2016 14:02 GÜNCELLEME 02.03.2016 14:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rolls-Royce Motor Cars, yeni nesil müşterilere yönelik yeni bir seri tasarladığını duyurdu. Daha iddialı, güvenli ve daha talepkar estetik anlayışına sahip, genç bir kitleyi hedef alan ‘Black Badge’ serisi markayla müşteri arasındaki ilişkiyi Ghost ve Wraith modellerine yansıtıyor.

6.6 litrelik motor

Dört senede tasarlanan iki ‘Black Badge’ modelinde de 6,6 litrelik V12 motor bulunuyor. Güçlendirilmiş süspansiyon, yenilenmiş direksiyon ve 8 vitesli şanzımanı olan modellerden Ghost 603, Wraith ise 623 beygirlik güce sahip.

3D ile üretilen jantlar

Marka, güçlendirilmiş motora sahip araçlar için aynı zamanda sessizliği hedefliyor. Aksamlar Rolls-Royce’un havacılık mirasından esinlenerek üretilirken araçların kabinleri de alüminyum ile vidalanmış karbon-fiber kaplama malzemeyle donatıldı. Alüminyum merkezli, karbon-fiber hafif alaşımlı 22 inç jantlar, aracın aksına titanyum malzemeler ile bağlanarak 44 inçlik bir eşdeğer güç sağlıyor. Jantların bir önemli özelliği de 3D sistemiyle üretilmiş olması. Rolls-Royce’un uyguladığı bu alüminyum ve karbon-fiber ağırlıklı teknoloji, hayalet uçak üretiminde de kullanılıyor.

YORUMLAR 1
  • malatyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerle ilgili olan hiç bir şeyi sevmiyorum
    Cevapla