Renault'tan orta sınıf yeni model

Renault'nun yeni orta sınıf modeli Talisman ortaya çıktı...

Renault'tan orta sınıf yeni model
Renault'tan orta sınıf yeni model
GİRİŞ 21.07.2015 14:04 GÜNCELLEME 21.07.2015 15:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Renault, Latitude modeliyle pek de iddialı olamadığı orta sınıftaki pazar payını yeni modeli Talisman ile arttırmak istiyor. Markanın CMF platformu üzerine geliştirilen Talisman, uzunluğu 4.85 metre, genişliği ise 1.87 metre olan bir gövdeye sahip. 2.81 metrelik dingil mesafesiyle çok iyi bir arka koltuk diz mesafesi vaat eden otomobil, 608 litrelik bagajıyla da hacim konusunda sınıfının en iddialı modellerinden biri olacağının sinyallerini veriyor.

Full LED farlar, C şeklindeki gündüz farları, markanın yeni Espace modelindekine benzer büyük ön ızgarası ve kaslı motor kaputuyla heybetli bir görünüm sunan Talisman'ın kabiniyse lüks bir atmosfere sahip. Renault, yeni orta sınıf sedanını zengin bir donanım listesiyle birlikte sunmaya hazırlanıyor. Listede; şerit takip sistemi, otomatik park sistemi, eller serbest bagaj kapağı, geri görüş kamerası, ısıtmalı, masaj fonksiyonlu ve 10 yöne ayarlanabilen koltuklar, 8.7 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan R-Link 2 infotainment sistemi ve 13 hoparlörlü Bose ses sistemi gibi özellikler bulunuyor.

4Control dört tekerlekten yönlendirme özelliğine ve aktif amortisörlere de sahip olacağı açıklanan Talisman'ın motor gamıysa iki benzinli ve üç dizel üniteden oluşuyor. Benzinli motor gamında 150 ve 200 beygirlik Energy TCe motorlar yer alırken, dizel motor seçenekleriyse 110, 130 ve çift turbolu 160 beygirlik üç farlık Energy dCi üniteden oluşuyor. 110 beygirlik dizel motor seçeneğinin 85 g/km'lik emisyon değeriyle sınıfının en ekonomik ve çevreci örneklerinden biri olduğu açıklanmakta. Otomobilde, motor seçeneğine bağlı olarak 6-ileri manuel, 6-ileri çift kavramalı EDC ve 7-ileri EDC şanzımanlar görev yapacak.

Talisman'ın 2016 yılının sonlarına doğru Avrupa ile birlikte ülkemizde de satışa sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 11
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bi cacık olmaz renodan
    Cevapla
  • tamer 8 yıl önce Şikayet Et
    renault bence çöp abi eski yeni fark etmiyor opel memnunum
    Cevapla
  • Suat 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'nın en kötü arabasından mı memnunsunuz?
    Cevapla
  • dizaynı hoşolmus 8 yıl önce Şikayet Et
    güzelmiş
    Cevapla
  • gariban napsin 8 yıl önce Şikayet Et
    orta sinif diyolar fiyatlari 80 binden aciyolar
    Cevapla
  • atila 8 yıl önce Şikayet Et
    simdi bunun direksiyonu vitesi camlari falan opsiyoneldir. otomobil tarihinde ilk kez vede tekmarka stepneyi opsiyinel olarak satan renaulttanda bu beklenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle