Audi, geleceğin tasarımını tanıttı

Audi tasarımının geleceği Prologue Avant Concept Cenevre’de tanıtıldı

Audi, geleceğin tasarımını tanıttı
Audi, geleceğin tasarımını tanıttı
GİRİŞ 12.03.2015 13:00 GÜNCELLEME 12.03.2015 13:00

Audi’nin Avant felsefesini yeniden yorumlayan, bilgi-eğlence tasarımında yeni bir dönem açacak Audi Prologue Avant, 455 hp gücü ve 750 Nm torkuyla Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahne alıyor.

Dinamik zarafet, en yeni ve yüksek teknolojileri bir araya getiren bir tasarım: Audi’nin Cenevre Otomobil Fuarı’nda sunduğu konsept aracı Prologue Avant, geleceğe bir bakış anlamına geliyor: Audi’nin coupe konusunda yaptığı araştırmalarla şekillendirdiği yeni ve duygu dolu tasarım dili bu konsept araçla ortaya konuyor.

Geleceğe bir bakış

Kasım 2014’te düzenlenen Los Angeles Otomobil Fuarı’nda, gelecekteki tasarım dili hakkında ipuçları veren Audi, bu vizyoner konseptinin bir başka versiyonunu Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergiliyor. Audi Prologue Avant, dinamik özellikler, form ve işlevi mükemmel bir sentez halinde bir araya getiriyor. Uzunluğu 5,11 metre, genişliği ise 1,97 metre olan bu beş kapılı otomobil, öncü gövde konseptiyle net bir şekilde lüks sınıfta konumlanıyor. Aynı zamanda gözden kaçmayan spor ve değişken özelliklere sahip olan otomobilin hem dışında hem içinde üstün teknoloji deneyimi yaşanıyor: Sürücü ve sayıları üçe kadar çıkabilen yolcular lüks ortamda, en ileri teknoloji ürünü bilgi ve eğlence mimarisi ve bağlantı teknolojisi sayesinde dijital bağlantıdan yararlanabiliyorlar.

Tasarım ve işlevler bir bütün oluşturuyor

Lüks iç mekanda koyu renk tonların kullanıldığı konsept model burada da yeni bir deneyim sunuyor. Gösterge tablosunun uyumlu ön kısmı üç dokunmatik ekrandan oluşuyor. Ayrıca, sürücü ve yolcular, organik LED’lerden yapılmış iki adet OLED-ekran üzerinden dijital iletişim kurabiliyorlar. Arkada yer alan son derece ince ve ayrılabilir OLED ekranlar Audi Q7’de* bulunan Audi tabletin bir versiyonu olarak, yolculara ihtiyaçlarına uygun bilgi ve eğlence imkanı sunuyor.