Türkiyeli Yeni Doblo Trekking'i dünya tanıyor

Tofaş Fiat tarafından Bursa’da üretilen Yeni Doblo Trekking, Cenevre Otomobil Fuarı’nda tüm dünyaya tanıtılıyor.

Türkiyeli Yeni Doblo Trekking'i dünya tanıyor
Türkiyeli Yeni Doblo Trekking'i dünya tanıyor
GİRİŞ 05.03.2015 13:21 GÜNCELLEME 05.03.2015 13:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye pazarında “Rockstar” sloganıyla Mayıs ayında satışa çıkarılacak model yeni donanımlarıyla ticari ile binek araçlar arasındaki makası kapatıyor.

Yeni Doblo Trekking’in ilk bakışta dikkat çeken en önemli özelliği “Traction+” özelliğinin standart olarak sunuluyor olması. Kaygan zeminlerde yol tutuşu arttırmaya yarayan bu özellik hafif arazi şartlarında da ideal konforu sağlamaya yardımcı oluyor.

Özel logolu yan çıtalar, yeni 16” alaşımlı jantlar, yükseltilmiş şasi gibi harici görsel öğelerin yanında, deri kaplamalı ön konsol, kumaş ve deri alaşımlı koltuklar ve kapı panelleri gibi dahili iyileştirmeler aracın kalitesini arttırmış.

Yeni Doblo Trekking’in standart donanımları arasında ESP, Hill Holder gibi özellikler bulunurken arka park sensörü, deri vites topuzu, tavan çıtaları, hız sabileyici, 5 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi gibi donanımlar opsiyonel olarak sunuluyor. 

Yeni Doblo Trekking’in 10 mm yükseltilen gövdesi Bronzo Magnetico adı verilen yeni bir renk ile tanıtılıyor. Aracın binek arabaların tanıtıldığı en önemli fuarlardan birinde tanıtılıyor olması da Yeni Doblo’nun binek kullanıcı konusunda da ne kadar iddialı olduğunun göstergesi olarak yorumlanıyor.

YORUMLAR 1
  • kedin üret 9 yıl önce Şikayet Et
    türkler nezaman akilanacaksiniz dünya aya cikti baskasininin maliyla markasiyla övünmeyin kendiniz bisey üretin !!!!!!!!!!!!!
    Cevapla