Seat Altea'dan yeni donanım paketi

Seat Altea XL yeni donanım paketi ile müşterilerine daha konforlu bir otomobil sunuyor.

Seat Altea'dan yeni donanım paketi
Seat Altea'dan yeni donanım paketi
GİRİŞ 14.01.2014 16:35 GÜNCELLEME 14.01.2014 16:35

I- Tech paketinde, ön ve arka park sensörü, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi, bluetooth ve titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar da standart olarak sunuluyor.

Altea XL, yüksek tavanı, geniş iç hacmi ve çok fonksiyonlu koltukları ile ailelere hitap ediyor. Altea XL, 4 bin 469 cm uzunluğunda ve 532 litre bagaj kapasitesi ile sınıfındaki en geniş otomobillerden biri olarak dikkat çekiyor.

Altea XL modelinde, TCS çekiş kontrollü ABS, EBA, altı hava yastığı, dönüşe duyarlı ön sis farlar, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, hız sabitleme sistemi, direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar ve USB girişi, Isofix bağlantılı arka koltuklar ile elektrikli ön/ arka camlar standart olarak sunuluyor. I-Tech donanım paketinde, bu standart özelliklere ek olarak, ön ve arka park sensoru, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi, Bluetooth ve titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar yer alıyor.

DSG Otomatik şanzımanlı ve 105 HP güç üreten 1.6 TDI motor seçeneğiyle sunulan Altea XL, 100 kilometrede ortalama 4.9 lt yakıt tüketimiyle de göz dolduruyor. I-tech donanım paketli Altea XL, 61 bin 850 TL'den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.